Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Δ. Κοργιαλά και ο άγνωστος γάμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

korgialasΤα φτωχικά παιδικά χρόνια, το μεγάλωμα της μικρότερης αδελφής του, η δουλειά στην οικοδομή, ο γάμος με τον παιδικό του έρωτα, το διαζύγιο με την Ευρυδίκη και ο νέος έρωτας με τη Φωτεινή Ψυχίδου.
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών, αφού η ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Ευρυδίκη μετά από 13 χρόνια σχέσης και γάμου και η αποκάλυψη της καινούργιας γυναίκας στη ζωή του, της Φωτεινής Ψυχίδου, της πρώην συζύγου του Μπάμπη Στόκα, τον έχουν κάνει πολυπόθητο συνεντευξιαζόμενο.
Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, με την καλλιτεχνική του φύση να κυριαρχεί, η Δημήτρης Κοργιαλάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα εξομολογητικός και απελευθερωμένος στο «Tatiana Live».

«Παντρεύτηκα την πρώτη φορά τον παιδικό μου έρωτα. Για μένα είναι ακόμα η Δημητρούλα μου», αποκάλυψε για πρώτη φορά. Για τη σχέση του με την Ευρυδίκη είπε: «Με την Ευρυδίκη δεν μιλάμε μετά τον χωρισμό αλλά είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε μια άψογη σχέση».
«Η Φωτεινή φωτίζει τη ζωή μου», δήλωσε για την τωρινή σύντροφό του, μιλώντας και για την ισορροπημένη σχέση του με τον πρώην σύζυγό της, Μπάμπη Στόκα.