23:04, Δευτέρα
03 Οκτωβρίου 2022

Η Κλέλια Ρένεση μιλάει για τη σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη

kanakis304786

Η Κλέλια Ρένεση η οποία εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση στην τηλεόραση μέσα από το σίριαλ «Μοντέρνα Οικογένεια», μίλησε για τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί την εποχή που ήταν ζευγάρι με τον Αντώνη Κανάκη.

«Έχω κάνει διάφορες σχέσεις στη ζωή μου, κάποιες κάνανε εντύπωση, κάποιες άλλες όχι. Εγώ φταίω γι αυτό;» λέει η σέξι ηθοποιός και συνεχίζει: «Εγώ την ίδια ζωή ζω, με τον ίδιο τρόπο». Όσο για το κυνήγι που είχε «φάει» εκείνη την περίοδο από τoυς φωτογράφους η ίδια τονίζει: «Δεν θα έλεγα ότι με κυνήγησαν. Δεν βίωσα κάποιο κυνήγι, δεν ήμουν η Νταϊάνα. Γράφονταν πράγματα, ακόμη και τώρα γράφονται και κουλαμάρες και μισές αλήθειες και πολύ έχω γελάσει. Έχω διαλέξει με ποιον τρόπο θέλω να συστηθώ στον κόσμο. Και αυτό είναι η δουλειά μου. Αν για κάποιον λόγο συμφέρει τον οποιονδήποτε να πουλήσει κάτι από άλλο από μένα, ας το κάνει».

Η ίδια δεν κρύβει και την αντιπάθειά της για τα social media καθώς λέει στο Θέμα: «Όταν βλέπω κάποιος να ανεβάζει στα social media ένα προσωπικό του πόνο σκέφτομαι “πόσο ενδιαφέρει αυτό τον κόσμο;”. Οι φίλοι μου για να πούμε τα προσωπικά μας έχουν το τηλέφωνό μου. Δε θα κάθομαι να τους μιλάω στα social media ή να ανεβάζω φωτογραφίες τύπου “είμαι εδώ” και “είμαι εκεί”. Έχω και μια συνείδηση. Δεν θα ανεβάσω λόγου χάρη φωτογραφίες από τις διακοπές μου στο Μάουϊ όταν ξέρω ότι τα 3/4 των Ελλήνων δεν έχουν να πάνε μέχρι τη Λούτσα».