, Σάββατο
30 Σεπτεμβρίου 2023

Η νταντά "καίει" τον Μπεν Άφλεκ: "Με αποπλάνησε μέσα στο ντους…"

ben2H νταντά των παιδιών του γνωστού ηθοποιού μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση τους, υποστηρίζοντας, ότι ο ηθοποιός την αποπλάνησε μέσα στο ντους!
Η Κριστίν Ουζουνιάν φέρεται πως είναι η “πέτρα του σκανδάλου” που οδήγησε τον Μπεν Άφλεκ στο διαζύγιο με τη Τζένιφερ Γκάρνερ, λίγο πριν συμπληρώσουν δέκα χρόνια γάμου.
Ατομο από το περιβάλλον της 28χρονης νταντάς, το αμερικανικό περιοδικό «Ok!», αποκαλύπτει πως η σχέση της με τον 42χρονο σταρ του Hollywood προέκυψε όταν εκείνος την αποπλάνησε μέσα στη ντουζιέρα, ενώ, αν και κρατούσαν τα προσχήματα, κάποιες φορές αντάλλασσαν ακόμα και 20 γραπτά μηνύματα την ημέρα! Μάλιστα, η ίδια φέρεται αποφασισμένη να μιλήσει για όλα, ως… αντίποινα στην απόφαση της Γκάρνερ να την απολύσει.
ben1«Η Κριστίν έκανε τα πάντα για να καταλάβει η Τζένιφερ την κρυφή σχέση της με τον σύζυγό της. Φλέρταρε ανοιχτά μπροστά της, την άφησε να τους πιάσει να ψιθυρίζουν ο ένας στον άλλον και προσπάθησε με κάθε τρόπο να διαλύσει το γάμο τους», συνεχίζει η ίδια πηγή, προσθέτοντας πως η νταντά πίστευε ότι, μετά το διαζύγιό του, ο γνωστός ηθοποιός θα θελήσει να παραμείνουν ζευγάρι!