, Δευτέρα
30 Ιανουαρίου 2023

Η Βικτόρια Μπέκαμ αδειάζει την ντουλάπα της(ΒΙΝΤΕΟ)

 
victoria-beckham-head-660
Πολλές γυναίκες θα έδιναν τα πάντα για να έχουν την ντουλάπα της Βικτόρια Μπέκαμ. Τώρα μπορούν να δώσουν κάτι για να αποκτήσουν ένα από τα «κομμάτια» που κρύβονται σε αυτή και παράλληλα να βοηθήσουν τις λιγότερο τυχερές. 

Η 40χρονη πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια αποφάσισε για δεύτερη φορά να κάνει ένα μπαζάρ, για φιλανθρωπικό σκοπό. Από τις 20 Αυγούστου θα βγάλει προς πώληση 600 κομμάτια από την ντουλάπα της, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για ίδρυμα το οποίο βοηθά μητέρες που είναι φορείς του HIV 

«Κάθε ένα από αυτά τα κομμάτια μου φέρνουν πολλές αναμνήσεις με τον Ντέιβιντ και τα παιδιά. Πολλά από αυτά φτιάχτηκαν ειδικά για εμένα, από σχεδιαστές», είπε η Μπέκαμ, στο βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε το μπαζάρ. 

Ο οίκος Christie’s εκτίμησε την αξία των ρούχων και μία δημοπρασία με τα 10 καλύτερα κομμάτια από την ντουλάπα της Βικτόρια Μπέκαμ θα γίνει με σφραγισμένες προσφορές. Ανάμεσα σε αυτά που θα πουληθούν με αυτό τον τρόπο είναι και ένα λευκό φόρεμα των Dolce & Gabbana που είχε φορέσει στα MTV Music Awards το 2003.

Πέρυσι η οικογένεια είχε κάνει κάτι ανάλογο, δίνοντας ρούχα διάσημων σχεδιαστών στο κατάστημα του Ερυθρού Σταυρού στο Λονδίνο.
1