07:04, Πέμπτη
29 Σεπτεμβρίου 2022

Και τα σημερινά ζώδια κρύβουν… ειδήσεις!

zodia
Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Η μέρα αυτή, σας δοκιμάζει συναισθηματικά και θα βρεθείτε να αξιολογείστε για κάποια οικογενειακά θέματα που δεν είχατε καθόλου μερίδιο ευθύνης. Κατά τα άλλα θα είναι μια μέρα γεμάτη κίνηση, επικοινωνία με φιλικές συναναστροφές. Ότι ανατροπή και να συμβεί, αργότερα θα δείτε ότι κερδισμένοι ήσασταν εσείς.
Ταύρος   Δεν θα υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα που να μην παίρνει άμεσα λύση. Το πρόβλημα είναι πως θα το διαχειριστείτε εσείς, για να υπάρχει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα σε ότι σας ενοχλεί. Ίσως να υπάρχει και ένα νομικό θέμα που εμπλέκεται σήμερα και η οικογένεια σας. Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μία περίοδο …ανασχηματισμού.
Δίδυμοι   Κάποια θέματα νομικά θα σας απασχολήσουν, αλλά χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα. Ίσως να πρέπει και να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για την έκβαση μιας υπόθεσης που σας απασχολεί σε μεγάλο βαθμό. Το βράδυ θα βρεθείτε με ευχάριστες παρέες και ίσως δεχτείτε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.
Καρκίνος   Σήμερα θα έχετε μια διάχυτη ανησυχία που θα ξεκινά από ανύπαρκτα προβλήματα. Φροντίστε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά που έχετε καθυστερήσει στον χρόνο αποπληρωμής τους. Πολύ πιθανόν να θελήσετε πολύ μια συναισθηματική σας επιλογή, που πλέον από δικό σας λάθος δεν υπάρχει στην ζωή σας.
Λέων   Οι προσωπικές σχέσεις σήμερα θα βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Χωρίς να μπορείτε να εξομαλύνετε τα προβλήματα που υπάρχουν, θα προσπαθείτε επί ματαίω να συμβιβάσετε καταστάσεις. Ένα οικογενειακό γεγονός να σας δώσει κάποια ικανοποίηση που περιμένατε εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά να ξέρετε ότι όλα θα γίνουν με καθυστέρηση χρόνου.
Παρθένος   Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας απορροφήσουν αρκετά σήμερα. Θα πρέπει ίσως να τελειώσετε ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι στον τομέα της εργασίας σας. Όπως και να έχει, θα φέρετε εις πέρας όλη αυτή την δύσκολη και απαιτητική εργασία με πολύ καλά αποτελέσματα. Η προσωπική σας ζωή προχωρά σταθερά και ήρεμα, αν και πάντα θα πρέπει να προσέχετε την ζήλια από τους άλλους.
Ζυγός   Πολύ σύντομα στην προσωπική σας ζωή θα έχετε κάποιες αλλαγές, καλές η άσχημες, ανάλογα με αυτό που χαρακτηρίζει το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Βέβαια σήμερα θα βρεθείτε με τον –την σύντροφό σας, θα νιώσετε ότι κάποια πράγματα έχουν αρχίσει να φτιάχνουν. Πολύ πιθανόν να είναι και έτσι, όμως μην ξεχνάτε ότι το παράνομο δεν θα μείνει για πολύ κρυφό.
Σκορπιός   Η υπομονή σας πλέον έχει εξαντληθεί. Οι άνθρωποι που σας δημιουργούν τροχοπέδη στην ζωή σας θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα. Η μέρα δείχνει την αρχή του τέλους και πολύ πιθανόν ότι παλιό και άρρωστο θα αρχίσει να απομακρύνεται ακόμα και μόνο του. Οι επιλογές σας θα πρέπει να έχουν άλλα κριτήρια.
Τοξότης   Η επικοινωνία σας σήμερα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Γι’αυτό ότι θέλετε να συζητήσετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή ένα δικό σας άνθρωπο να το επιδιώξετε. Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε και δεν θα βρίσκεστε σε ανασφάλεια. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για κάποιο μικρό ταξίδι που θα σας επιφέρει κάποιο κέρδος, συναισθηματικό ή υλικό.
Αιγόκερως  Τα οικονομικά θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Πολύ πιθανόν να σκεφτείτε μια αλλαγή στα επαγγελματικά, που θα συνδυαστεί με οικονομικά οφέλη. Οι αποφάσεις σήμερα και τις επόμενες μέρες θέλουν πάρα πολύ προσοχή για να κερδίσετε αυτό που θέλετε και όχι να μπείτε σε κάποιο πρόβλημα.
Υδροχόος   Σήμερα θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Θέματα που θα προκύψουν θα σας βάλλουν σε μία συναισθηματική ολοκλήρωση, που πολύ πιθανόν περιμένατε από καιρό. Φροντίστε να είστε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαρείτε την συντροφιά φίλων. Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε μια αναμονή κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων.
Ιχθείς   Μια μέρα πολύ ιδιόρρυθμη και απαιτητική. Δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε εύκολα, τις επιθυμίες των άλλων και αυτό θα σας φέρει σε μία αναστάτωση ψυχολογική. Πολύ πιθανόν να θελήσετε λίγο να απομονωθείτε και να δείτε κάποια πράγματα μέσα από την δική σας προσωπική ηρεμία. Μην παρασυρθείτε στο να πείτε λόγια που αύριο θα τα έχετε μετανιώσει.
backstage24.gr