, Παρασκευή
02 Δεκεμβρίου 2022

Ξεβάφει το τζιν παντελόνι σου; Υπάρχει λύση!

jeanΤα τζιν ρούχα είναι το must της σεζόν. Φοριούνται παντού και έχουν κατακτήσει όλες τις βιτρίνες. Έτσι, αγόρασες, λοιπόν, και εσύ ένα καινούργιο τζιν παντελόνι το οποίο το έχεις φορέσει, όμως, μόνο μια φορά. Γιατί; Ο λόγος είναι ένας, ξεβάφει! Το παρατηρείς παντού.
Τα χέρια σου μόνο επειδή άγγιξες το παντελόνι σου πήραν ένα σκούρο χρώμα και όταν το φοράς και το βγάζεις τα πόδια σου έχουν γίνει μπλε. Φυσικά τρομοκρατήθηκες και ψάχνεις να βρεις τρόπους να σταματήσει επιτέλους να βγάζει χρώμα το τζιν σου για να μπορείς να το φοράς πιο πολύ και να το χαρείς.
Τι να κάνεις αν ξεβάφει το τζιν παντελόνι σου;
Πριν αποφασίσεις να πλύνεις το τζιν παντελόνι κάνε το εξής κόλπο. Ενώ είναι ακόμα τελείως στεγνό πάρε το και δίπλωσε το καλά. Τώρα ήρθε η ώρα να το βάλεις στην κατάψυξη για λίγες ώρες.
Αφού βγάλεις το τζιν παντελόνι σου από την κατάψυξη βάλτο μετά στο πλυντήριο και πλύνε το κανονικά σε χαμηλή, όμως, θερμοκρασία. Γύρισε το ανάποδα και άπλωσε το για να στεγνώσει. Όταν στεγνώσει το παντελόνι σου και το ξαναφορέσεις θα δεις ότι πλέον δεν θα φεύγει το χρώμα του και δεν θα λερώνεσαι.  ipop.gr