, Παρασκευή
27 Ιανουαρίου 2023

Μουσουλμάνα πορνοστάρ δεν σταματά να γυρίζει σκηνές σεξ με ισλαμική αμφίεση…παρά τον κίνδυνο(ΦΩΤΟ)

2Μια μουσουλμάνα πορνοστάρ που υποστηρίζει πως έχει «απαγορευτεί» στο Πακιστάν επειδή έχει γυρίσει σκηνές σεξ με παραδοσιακή ισλαμική αμφίεση λέει ότι εξακολουθεί να ακολουθεί τη θρησκεία της και να προσεύχεται τακτικά, παρά τη φύση της δουλειάς της.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, η Νάντια Αλί, που εισήλθε αρχικά στη βιομηχανία πορνό ως χορεύτρια πριν από δυόμισι χρόνια και στη συνέχεια έγινε συνοδός και μετά πορνοστάρ, δέχεται ότι υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ της θρησκείας και της δουλειάς της, αλλά θεωρεί πως πρόκειται για ένα σκαλοπάτι στη διαδρομή της στη βιομηχανία της ομορφιάς.Η 25χρονη ζει στο Λος Άντζελες και έχει οικογένεια στο Πακιστάν και παλιά η δουλειά της ήταν να περιποιείται/ βγάζει γυναικεία φρύδια, μέχρι που έμαθε- όπως είπε στο Refinery 29- ότι ο χορός με χιτζάμπ ή μαντίλια θα τη βοηθούσε να προσελκύσει κοινό.

Στα projects που συμμετείχε συμπεριλαμβάνεται το «Γυναίκες στη Μέση Ανατολή», το οποίο υποστηρίζει ότι «ίσως τέτοια να βρίσκονταν στην πορνογραφική συλλογή του μπιν Λάντεν».

Όπως λέει η ίδια, είναι πιστή μουσουλμάνα.

3

1

«Σίγουρα υπάρχουν αντιφάσεις ανάμεσα στην πίστη μου και την καθημερινή ζωή μου, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους;».

«Ασκώ το Ισλάμ, για χάρη της ειρήνης και των κατευθυντηρίων γραμμών στη ζωή- να μην κλέβεις, να είσαι ταπεινός, να είσαι ευτυχής, να είσαι ευγνώμων. Μία από τις μεγαλύτερες αμαρτίες είναι η μοιχεία, και κάνοντάς το πολλές φορές την ημέρα ως συνοδός δεν συγχωρείσαι, και το ξέρω αυτό, αλλά εξακολουθώ να προσεύχομαι. Αλλά δεν είμαι συνοδός πια».

Η Νάντια Αλί λέει πως μεγάλωσε σε μια αυστηρή μουσουλμανική κοινότητα, στην οποία ένιωθε ξένο σώμα. Ωστόσο, η ζωή της άλλαξε μία ημέρα, όταν, ενώ δούλευε σε κέντρο αισθητικής στο Σαν Φρανσίσκο, μια φίλη της την πήρε για να δουλέψει ως αισθησιακή χορεύτρια. «Έβγαλα 500 δολάρια και ήμουν τόσο περήφανη για τον εαυτό μου. Ω θεέ μου, δεν πρόκειται ποτέ να πάω πίσω, δεν επιστρέφω στην παλιά μου ζωή ξανά», σκεφτόταν. «Είναι σαν να πουλάς μια φαντασίωση ότι θα πας με αυτόν τον τύπο στο σπίτι, αλλά δεν το κάνεις».

Μετά τον χορό έγινε συνοδός και μετά πορνοστάρ. Όπως λέει στο βίντεο, έχει απαγορευτεί στο Πακιστάν, επειδή «φορούσα τη μαντίλα και τα παραδοσιακά ενδύματα στις σκηνές σεξ, και έπαιζα με ισλαμική αμφίεση». Ωστόσο, ερωτηθείσα από τη Daily Mail Online, η διευκρινίζει πως δεν έχει μάθει για κάποια επίσημη απαγόρευση, αλλά σίγουρα θα ήταν επικίνδυνο να ταξιδέψει εκεί.

Απαντώντας στους επικριτές, λέει ότι πρόθεσή της δεν είναι να πλήξει την κουλτούρα της, λέγοντας πως έχει να κάνει με την αποδοχή της σεξουαλικότητάς της. Επίσης, επιθυμεί να ανοίξει το δικό της «κέντρο ομορφιάς» στο μέλλον.huffingtonpost.gr