, Δευτέρα
06 Φεβρουαρίου 2023

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, οι emigre και “ο τόπος του… εγκλήματος”

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, τηλεοπτικός παρουσιαστής, δημοσιογράφος, μάγειρας και ηθοποιός συνεργάζεται για πρώτη φορά με τους EMIGRE και γίνεται για χατίρι τους “Μετανάστης”, δημιουργώντας ενα… διαδραστικό show με αναπάντεχη εξέλιξη και αστείρευτο κέφι, φιλοδοξώντας να μας παρουσιάσουν την πρόταση της χρονιάςγια την νυχτερινή σας έξοδο φέτος τον χειμώνα με τον τίτλο “Προσεχώς Μετανάστης”.
Σήμερα στις 10:00 μ.μ. στο BLue Marlin o Στάθης Παναγιωτόπουλος και οι EMIGRE… επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος! Οι EMIGRE, το συγκρότημα φαινόμενο από την Θεσσαλονίκη που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια σε δυναμικές παραστάσεις με κοσμοπολίτικες pop –rock συνθέσεις, έρχονται και φέτος να μας εκπλήξουν ευχαρίστα, συμπράττοντας επί σκηνής με τον αμετανόητο rocker Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Με ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα και με νέα τραγουδίστρια στην σύνθεση τους, την ανερχόμενη Ελπίδα Παπακοσμά (γνωστή από τη συμμετοχή της στο “TheVoice”) οι EMIGRE στήνουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους από την πολυετή τους πορεία, ευφάνταστες διασκευές σε αγαπημένες μελωδίες πρότερων δεκαετιών, αλλά και του σήμερα!
Η παρουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου μπορεί να εγγυηθεί, μάλλον,  ότι μπορεί να φέρει ανά πάσα στιγμή την ανατροπή με παρεμβάσεις stand-up comedy, θεατράλε αισθητική και επίκαιρο, ζεστό ή… κρύο χιούμορ!