fbpx

, Πέμπτη
18 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αν σταθεροποιήσεις την δύναμή σου προς μια κατεύθυνση θα δημιουργήσεις ένα καλό κλίμα γύρω σου. Ο χώρος σου πάντως χρειάζεσαι να αναβαθμιστεί και μάλλον θα κάνεις πράγματα πολύ θεαματικά. Μερικές φορές χρειάζεσαι περισσότερη έκφραση και θεατρικότητα για να πραγματοποιήσεις την εμφάνιση που θέλεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Ερωτικά: Η κατεύθυνση που έχει πάρει η σχέση σου με ένα Λιοντάρι μπορεί να είναι μοναδική και μέσα από εκεί εσύ να μπορέσεις να αντιληφθείς ότι μπορείτε μαζί να δημιουργήσετε κάτι σταθερό.

Οικονομικά & Καριέρα: Με τον τρόπο που παρουσιάζεσαι κερδίσεις έδαφος και εντυπώσεις. Αυτό που οφείλεις να κάνεις, είναι να εστιάσεις στο στόχο σου και να μην τον ξεχνάς ποτέ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές ψάχνεις να βρεις ιδανικές συνθήκες για να εκφραστείς ή το τέλειο για να κινηθείς γιατί αν δεν το ‘χεις, φοβάσαι να κάνεις το οτιδήποτε. Σίγουρα υπάρχει μια υπερβολή στο ζητούμενο σου αλλά εσύ έτσι νιώθεις και δεν σου αρέσει να σε αμφισβητούν. Το δόσιμο σου σε κάποιες καταστάσεις ίσως είναι μεγάλο και ξεπεράσεις τον εαυτό σου.

Ερωτικά: Ο έρωτας για σένα είναι ένα μοναδικό εργαλείο που σου ξεκλειδώνει την καρδιά και κάνεις υπερβάσεις. Μπορεί να σκέφτεσαι έντονα το Λιοντάρι ή τον Τοξότη και θέλεις να κάνεις κινήσεις που όμως, ίσως σε οδηγήσουν στο να χαλάσεις μια άλλη σχέση για να είστε μαζί με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Οικονομικά & Καριέρα: Η ανεκτικότητά σου μερικές φορές σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάποιες κόντρες με ένα πρόσωπο που θέλει να φανεί περισσότερο από εσένα και ίσως νιώθεις ότι σε ξεπερνάει. Αλλά αν κρατήσεις σωστά το τιμόνι, θα σου δοθεί η ευκαιρία και θα φανούν οι δυνατότητες σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δουλεύεις πάνω σε προθεσμίες γι’ αυτό ψάχνεις να αυξήσεις τις δυνατότητες σου και αυτό θα σε βγάλει στην άλλη όχθη. Χρειάζεσαι συνεργάτες και θα τους έχεις σε ό, τι κάνεις γιατί θα δημιουργήσεις γύρω σου θαυμαστές και άτομα που θα συμπράττουν και θα συμφωνούν με τις ιδέες σου.

Ερωτικά: Μπορεί να αναζητάς κάποιες ρομαντικές αποδράσεις και ίσως να ξεμοναχιάσεις ένα άτομο που σου αρέσει υπερβολικά και είναι ένα Λιοντάρι ή Υδροχόος. Δεν σημαίνει ότι δεν έχει ενδιαφέρον και το άλλο άτομο για σένα αλλά εσύ θα το διαχειριστείς πάρα πολύ καλά και θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κάνεις δηλώσεις με στόχο να φανείς και ίσως μια βαθιά σου επιθυμία είναι να αναβαθμιστείς. Ένα συγγενικό σου πρόσωπο πιθανόν να βοηθήσει και να σε προωθήσει σε κάποια άτομα τα οποία εσύ δεν μπορούσες με τίποτε να προσεγγίσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις γλυκύτητα και θετική ενέργεια και σίγουρα θα δημιουργήσεις γύρω σου μια θετική αύρα και θα τραβήξεις κοντά σου άτομα που θα σε θέλουν γιατί κάτι παίρνουν. Η κολακεία θα είναι το αδύνατό σημείο σου και για αυτό θα πρέπει να προσέξεις κάποιες αδυναμίες σου πάνω σε αυτό το θέμα.

Ερωτικά: Η σχέση με τον Υδροχόο θα είναι πιο θερμή γιατί θα δείξεις μεγαλύτερη ζεστασιά και σίγουρα θα τον/η προσεγγίσεις με ένα τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις. Τώρα κάνεις πράγματα που από εγωισμό δεν έκανες στο παρελθόν και έμμεσα δηλώνεις τη μεταμέλειά σου για αυτό θα βελτιωθεί η σχέση σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς μέσα από κάποια μονοπάτια την αναβάθμιση για αυτό ίσως υπάρχει μια υπερβολή σε όλα τα πάρε-δώσε σου με άλλους και τις επιθυμίες σου. Με τον Ταύρο θα έχετε μια πολύ αισθησιακή σχέση και σίγουρα θα έρθετε πολύ κοντά μέσα από διαδικασίες που τις είχατε ξεχάσει για λίγο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις απολυτότητα η οποία δεν σε αφήνει να καταλάβεις τη θέση των άλλων γι’ αυτό μπορεί να διαπληκτισθείς με άτομα τα οποία διαφωνούν μαζί σου. Κυρίως θα βρεθείς αντιμέτωπος με μια ομάδα γιατί θα έχεις ιδεολογικές διαφορές που θα σου δημιουργήσουν την εικόνα του απρόσιτου/η.

Ερωτικά: Θέλεις να έρθεις κοντά με το άλλο άτομο αλλά κάτι σε κρατάει. Φοβάσαι την κρίση του, παρόλο που δεν το δείχνεις. Αν δεν περιμένεις πολλά, τότε θα έχεις μια πιο ελεύθερη και εύκολη επαφή. Η διαχείριση είναι σημαντικό κομμάτι που θα σε αποτρέψει από λάθη.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις με τον τρόπο σου να δοξαστείς, αν και δεν το παραδέχεσαι και ενδόμυχα κάνεις τα πάντα να σε αναγνωρίσουν έστω σε ένα βαθμό. Για αυτό θα βοηθήσεις άτομα που έχουν την ανάγκη σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θέλεις κατά κάποιο τρόπο να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους και κυρίως να δυναμώσεις μέσα από κινήσεις που δεν θα σε εκθέτουν. Για αυτό θα παραμείνεις μακριά από τον πολύ κόσμο και τη βαβούρα. Η ατομικότητά σου είναι σημαντικό να εξασφαλιστεί.

Ερωτικά: Βρίσκεσαι μπροστά σε ένα δίλλημα και ίσως να θεωρήσεις ότι ο Υδροχόος που είναι κατά κάποιο τρόπο στην ζωή σου δεν σου δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα αν τελικά θέλει να είσαστε μαζί. Η φιλία μπορεί να είναι για αυτόν/η πιο σημαντική από την σχέση που επιθυμείς. Περίμενε για λίγο και μην δείξεις τις διαθέσεις σου μέχρι να σιγουρευτείς.

Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους κι αν σου έρθει μια δουλειά «κατόπιν εορτής» μπορεί να μην την δεχτείς γιατί δεν θα ξέρεις με ποιο τρόπο να την στηρίξεις. Εκτός αν ζητήσεις χάρη από ένα Λιοντάρι αλλά να μην φαίνεται ότι θα σου δώσει ένα χέρι βοηθείας.

 

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Προτιμάς να ταχθείς με την πλευρά των δυνατών και όχι των αδυνάτων γιατί ίσως σε έχουν κουράσει κάποιες καταστάσεις και δεν θέλεις πλέον να αναλώνεσαι με τα πολλά προβλήματα. Για αυτό θα ρίξεις το βάρος περισσότερο στον εαυτό σου και θα πάρεις τα πάνω σου.

Ερωτικά: Τα πολλά δράματα έχουν αρχίσει να σε κουράζουν και κυρίως ο Ιχθύς που προσπάθησε να σε βάλει έμμεσα να κάνεις πράγματα που δεν τα νιώθεις. Για αυτό πιθανόν σήμερα να δείξεις ότι αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το να περνάς καλά. Μια φιλική συμπεριφορά δεν σε καλύπτει και ίσως ζήσεις κάποιες στιγμές, μεγάλες σε ένταση.

Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση με τους γύρω σου μερικές φορές γίνεται πολύ δημιουργική και καταφέρνεις να διαμορφώσεις κάποιες προσωπικές σου σκέψεις. Τότε πραγματικά μεγαλουργείς και κάνεις θαύματα. Για αυτό περιμένεις πολλά σήμερα από τον εαυτό σου και σίγουρα κάτι καλό θα γίνει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Κινείσαι δυναμικά και κυρίως πολύ φιλόδοξα και δημιουργικά γιατί θέλεις να φανείς και θα διαλέξεις ένα πολύ προσωπικό τρόπο για να δείξεις αυτά που μέχρι τώρα έχεις καταφέρει. Ίσως να σε πιάσει και ένας κομπασμός για αυτό αν θέλεις να προχωρήσεις, καλύτερα να κρατήσεις τις ισορροπίες με τους γύρω σου.

Ερωτικά: Ένα Λιοντάρι μπορεί να σε καίει αλλά κρατάς την ίδια εγωιστική στάση απέναντί του γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς και περιμένεις το πράσινο φως από την πλευρά του. Το ίδιο μπορεί να σου βγαίνει και με ένα Σκορπιό. Το καλό είναι ότι νιώθεις την καρδιά σου ζεστή και αυτό θα σε σπρώξει να κάνεις κάποιες κινήσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Η αναβλητικότητα δε σου κάνει καλό για αυτό προσπάθησε να αρπάξεις την ευκαιρία που σου δίνεται για να προβάλλεις τις δυνατότητές σου. Μερικές φορές χάνεις κάπως από την δράση σου επειδή δειλιάζεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένα μικρό συμβιβασμό και να δείξεις περισσότερο το φιλικό σου πρόσωπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Μπορείς και αντλείς δύναμη από την καρδιά σου και με αυτόν τον τρόπο θα αντισταθείς και θα αντέξεις όλες τις δυσκολίες που έχεις αυτή την περίοδο. Θα καταφέρεις να βρεις τον εαυτό σου και να πάρεις κάποιες σωστές αποφάσεις που αφορούν και για κάποιες σπουδές ή επαφές που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Ερωτικά: Η σχέση σου με το Λιοντάρι θα είναι πολύ δημιουργική γιατί θα καταφέρεις να περάσεις το μήνυμά σου που σχετίζεται και με την ελευθερία σου. Το καλύτερο από όλα είναι να μην αφήσεις να μπουν ξένα στοιχεία στην σχέση σου και έτσι δεν θα αμφιταλαντεύεστε και οι δυο για το ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.

Οικονομικά & Καριέρα: Η σχετική σου πείρα θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις κάτι που θέλεις να κάνεις χωρίς να δημιουργήσεις κόντρα με την υπάρχουσα δουλειά σου. Η ξαφνική ευκαιρία που μπορεί να σου δοθεί από ένα άτομο ή μια ομάδα που δεν περίμενες να συνεργαστείς, θα σε βοηθήσει να πατήσεις πολύ δυνατά στα πόδια σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η σχέση σου με μια ομάδα ατόμων μπορεί να καθορίσει την στάση σου και να κάνεις κινήσεις που ίσως άλλες φορές τις θεωρούσες υπερβολικές αλλά τώρα νιώθεις ότι θέλεις να ξεχωρίσεις και να ηγηθείς.

Ερωτικά: Η προσωπική σου σχέση με το Λιοντάρι θα σε βάλει σε μια διαδικασία ψαξίματος που θα σε πάει πιο κάτω και θα καταλάβεις τι συμβαίνει μεταξύ σας. Δεν πρέπει να μείνεις σε εγωιστικές σκέψεις γιατί θα σε καταβάλλουν αρνητικά. Επίσης με τον Υδροχόο θα ανταλλάξεις κάποιες ματιές αλλά είναι δύσκολο να έρθετε πολύ κοντά γιατί σας χωρίζουν κοινωνικά θέματα.

Οικονομικά & Καριέρα: Η επαφή με άτομα που πιθανόν να έχουν έρθει από το εξωτερικό ίσως σε βάλει σε μια μικρή δοκιμασία να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Χρειάζεται να σταθείς επάξια και να μην συγκρίνεσαι με κανένα πρόσωπο και να πιστέψεις στον εαυτό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η εμφάνισή σου μπορεί να είναι λαμπερή και πολύ δυνατή. Για αυτό θα έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα που σχετίζονται με τρίτους. Η διάκριση που πρέπει να κάνεις είναι ανάμεσα στην κολακεία και το πραγματικό ενδιαφέρον.

Ερωτικά: Η συμπεριφορά ενός Λιονταριού θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν τελικά κάνεις συμβιβασμό και δεν είσαι με την καρδιά σου μαζί του. Για αυτό με τον τρόπο σου θα απελευθερώσεις κάποιες σκέψεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι μπορείς εύκολα να δράσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα για συνεργασία, ίσως καταφύγεις σε κάποιες υπερβολές που μετά δεν θα είναι εύκολο να μαζέψεις. Το σημαντικό είναι να κερδίσεις τις εντυπώσεις χωρίς όμως να εκτεθείς μακροπρόθεσμα.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θέλεις να διαμορφώσεις την καθημερινότητά σου για αυτό σήμερα θα την κάνεις περισσότερο λαμπερή και πολύ ζεστή, αφού θα παραδεχτείς την επιθυμία σου για πολυτέλεια. Για αυτό θα κάνεις κάτι για να νιώσεις το μεγαλείο.

Ερωτικά: Η σχέση με το Λιοντάρι σε υποχρεώνει να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσεις την εύνοια του. Για αυτό μπορεί να συμφωνήσεις ακόμα και σε πράγματα που δεν τα θέλεις για να μην κακοκαρδίσεις το άλλο πρόσωπο. Ίσως αυτό πιστεύεις ότι είναι η αγάπη αλλά μάλλον πέφτεις έξω.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κάνεις κάτι πολύ δυναμικό και θα το δημιουργήσεις με την υποστήριξη κάποιων ατόμων που θεωρείς ότι έχουν πυγμή. Οι γνωριμίες πάντως είναι απαραίτητες στην προκειμένη φάση που θέλεις να κάνεις την επέκταση σου.

 

 

Πηγή: astrology.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.