, Πέμπτη
23 Μαρτίου 2023

Οι προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/08

astrologyΔιαβάστε τα ζώδια της Κυριακής 30/08 και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Μία αλλαγή στη διάθεση σας. Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται και σήμερα στους Ιχθύες και θα σας κάνει να προβληματιστείτε αρκετά. Το Πλανητικό σκηνικό σήμερα, σας κάνει να μην μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Μην πάρετε καμία απόφαση με γνώμονα τον θυμό και αφήστε λίγο χρόνο για να δείτε τα πράγματα πιο ολοκληρωμένα.
Ταύρος   Μία μέρα γεμάτη οικογενειακές υποχρεώσεις. Η Σελήνη στους Ιχθύες, θα αναστατώσει λίγο την προσωπική σας ζωή, ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε έναν προγραμματισμό για κάποιο προσεχές ταξίδι, και αναμένεται να συμβούν κάποιες εντάσεις μέχρι την υλοποίηση του. Κατά την διάρκεια της μέρας θα πρέπει να προσέξετε το τι θα πείτε στους άλλους. Μην θυσιάζετε τον χρόνο σας, για κάτι που δεν αξίζει.
Δίδυμοι   Θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία σας με τον – την σύντροφο σας. Μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα την στιγμή που και εσείς δεν έχετε πράξει τα καλύτερα. Όλα θα εξαρτηθούν από την σωστή διαχείριση της κατάστασης και η εξέλιξη βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Η παγερή συμπεριφορά των άλλων θα είναι αποτρεπτική αλλά μπορεί να διορθωθεί.
Καρκίνος   Η Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα θα σας βοηθήσει σε θέματα επικοινωνιακά. Πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν και θέματα προσωπικά, αλλά λόγο έντονου πλανητικού συνδυασμού, θα συμβούν κάποιες ανατροπές και παρεξηγήσεις. Καλό είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πολύ δικά σας άτομα. Αφήστε την μέρα να περάσει με κάποια σχετική ηρεμία.
Λέων   Ενώ υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές στο να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους, κάτι θα επισκιάζει την κατάσταση αυτή και θα σας κάνει να αμφιβάλλετε για όλους και για όλα. Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι ανατρεπτικό στην επαγγελματική σας πορεία. Την μέρα αυτή να κάνετε ότι καλύτερο για σας.
Παρθένος   Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το ζώδιο σας, σας δίνει μια καλή διάθεση σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Καινούριες καταστάσεις εξελίσσονται κατά την διάρκεια της μέρας. Μία προσωπική σας υπόθεση θα αποκτήσει νέα μορφή και θα μπουν νέες υγιείς βάσεις.  Πολύ πιθανόν επίσης να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια θέματα που αφορούν τον τρόπο που παράγετε έργο.
Ζυγός   Βρίσκεστε σε μία περίοδο που σας πιέζουν από παντού οι εκκρεμότητες. Θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Σήμερα κάντε ένα διάλειμμα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα και αφήστε για λίγο πίσω αυτά που σας κουράζουν. Αγαπημένα πρόσωπα θα βρεθούνε πλάι σας και θα σας κάνουν πολύ καλό στην ψυχική σας ισορροπία.
Σκορπιός   Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα. Θα θελήσετε να πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις πάνω στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Η πορεία ή όχι αυτών των αποφάσεων θα εξαρτηθούν με αυτά που έχετε πράξει κατά το παρελθόν. Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε αρκετά ότι αφορά τα χρήματα που διαχειρίζεστε με κάποιον άλλον, ίσως να υπάρξουν ανατροπές.
Τοξότης   Σήμερα θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, εάν δεν θέλετε να χαλάσουν οι σχέσεις σας με τον – την σύντροφό σας. Οι απόλυτες συμπεριφορές χωρίς να γίνεστε διαλλακτικοί φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Ένα ταξίδι, μια έστω μικρή μετακίνηση θα είναι η αιτία να ανανεώσετε την ψυχική σας διάθεση. Πολύ πιθανόν να δεθείτε περισσότερο με το ταίρι σας.
Αιγόκερως   Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, σας κάνει να αναζητάτε κάποιους λόγους που σας οδήγησαν σε μία κακή συμπεριφορά προς τους άλλους. Θα υπάρξουν αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, και φέρετε μεγάλη ευθύνη για ότι θα συμβεί. Αν μπει νέο άτομο στην ζωή σας, να είστε έτοιμοι για πολλές ανατροπές. Η ψυχολογία σας είναι περίεργη σήμερα, αλλά δείτε την ρίζα του κακού.
Υδροχόος   Η προσωπική ζωή θα σας απασχολήσει σήμερα αρκετά. Πολύ πιθανόν να πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ δύο ερωτικών συντρόφων. Στην απόφαση σας αυτή ίσως να παίξει σοβαρό ρόλο ένα φιλικό σας πρόσωπο. Βέβαια καλό είναι οι σημαντικές αποφάσεις να μην παρθούν αυτή την στιγμή. Μία τάση για απομόνωση θα έχετε από το απόγευμα, όπου θα βρείτε ισορροπία.
Ιχθύς   Το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα θα παίξει έναν πολύ σοβαρό ρόλο στα γεγονότα που θα εξελιχθούν. Πολύ πιθανόν για κάποιους λόγους να μπει ένα εμπόδιο από την οικογένεια, σε μία επιδίωξη σας. Από το βράδυ αλλάζουν οι συνθήκες και παρουσιάζονται ευχάριστες προτάσεις για να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.
Πηγή: verysorry.gr