, Δευτέρα
27 Μαρτίου 2023

Ποιός γόης του Hollywood δεν έχει βγει ραντεβού εδώ και τέσσερα χρόνια!

Resizer
Μπορεί να είναι ένας από τους πλέον γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood, ωστόσο, κάθε άλλο παρά… καρδιοκατακτητής  που αποκάλυψε ότι έχει να βγει ραντεβού εδώ και τέσσερα χρόνια!
«Δεν έχω βγει με κάποια εδώ και τέσσερα χρόνια! Δεν έτυχε… Λίγο η δουλειά, λίγο τα παιδιά, λίγο η ίδια η ζωή μου», είπε ο ηθοποιός στην εφημερίδα «The Sunday Times».
Η τελευταία σχέση του Κόλιν έληξε το 2010 και ήταν με την Μεξικάνα ηθοποιό Αλίσια Μπαχλέντα, συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Ondine», με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον 6χρονο σήμερα Χένρι. Επίσης, ο ηθοποιός έχει άλλον ένα γιο, τον 12 ετών Τζέιμς από τη σχέση του με το μοντέλο Κιμ Μπόρντενεϊβ.
«Ξέρω ότι αυτό για τα προσωπικά μου δεν είναι αυτό που πολλοί περίμεναν να ακούσουν, αλλά είναι η αλήθεια», κατέληξε ο 38χρονος σταρ, από το κρεβάτι του οποίου πέρασαν στο παρελθόν μερικές από τις πιο σέξι γυναίκες της διεθνούς showbiz, όπως οι Αντζελίνα Τζολί, Ντέμι Μουρ και Μπρίτνεϊ Σπίαρς.