19:04, Τετάρτη
28 Σεπτεμβρίου 2022

Πώς να ξυπνήσεις με τέλεια μαλλιά!

38b893ad1ccd64b9a66fafbbc990c704_XLΠαρόλο που μπορεί να κάνεις μια μάσκα στα μαλλιά σου που και που καλό είναι μία φορά το μήνα να αφήσεις την μάσκα σου για ένα ολόκληρο βράδυ. Έτσι τα μαλλιά σου θα ενυδατωθούν και θα είναι απίστευτα απαλά το επόμενο πρωί. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τους βάλεις μικρή ποσότητα μάσκας, να τα πιάσεις σε έναν κότσο και να κοιμηθείς. Το επομενο πρωί ξέβγαλέ τα και στέγνωσέ τα. 

Για να ξυπνήσεις με όμορφα κυμματιστά μαλλιά μπορείς να τα βρέξεις ελαφρώς. Χώρισέ τα σε τούφες και στριφογύρισε την κάθε τούφα. Στερέωσέ την ψηλά με ένα τσιμπιδάκι. Κάνε το ίδιο με όλες τις τούφες σου. Το πρωί βγάλε τα τσιμπιδάκια και τα κυμματιστά μαλλιά σου είναι έτοιμα. 

Για να διατηρήσεις το βραδινό χτένισμά σου και το επόμενο πρωί αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε έναν απλό και χαλαρό κότσο στην κορυφή του κεφαλιού σου όπου το μαξιλάρι σου δεν έχει πρόσβαση. Όταν ξυπνήσεις το πρωί, άφησε τον κότσο σου κάτω και τα μαλλιά σου θα είναι σχεδόν όπως το προηγούμενο βράδυ. 

faysbook.gr