02:28, Παρασκευή
07 Οκτωβρίου 2022

Πότε θα προβληθεί ο επόμενος κύκλος του GAME OF THRONES;

game-of-thrones-season-premier-wallpaper
Το HBO ανακοίνωσε επίσημα ότι θα υπάρχουν μόνο επτά επεισόδια στην 7η σεζόν του Game of Thrones, η οποία θα ξεκινήσει αργότερα από το συνηθισμένο και θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017, δεδομένου ότι οι παραγωγοί θέλουν να περιμένουν μέχρι ο καιρός να είναι πιο κατάλληλος.
«Τώρα που ο χειμώνας έχει φτάσει στο Game of Thrones, οι παραγωγοί Ντέιβιντ Μπενίοφ και o Νταν Γουέις θεώρησαν ότι οι ιστορίες της επόμενης σεζόν θα εξυπηρετηθούν καλύτερα με την έναρξη της παραγωγής λίγο αργότερα από το συνηθισμένο, όταν ο καιρός αλλάζει. Αντί λοιπόν να ξεκινήσει την άνοιξη η σειρά, θα πάει λίγο αργότερα και θα ξεκινήσει το καλοκαίρι», δήλωσε ο Casey Bloys, πρόεδρος προγραμματισμού του HBO.
Το δίκτυο, δεν προσδιορίζει την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας, αλλά λέει ότι είναι για το καλοκαίρι του 2017.
Επίσης, επιβεβαίωσε τους σκηνοθέτες της 7ης σεζόν: Μαρκ Μάιλοντ, Τζέρεμι Ποντέσουα, Ματ Σέικμαν και Άλαν Τέιλορ. Δεν ανέφεραν όμως ποια επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο καθένας.
Συγκεκριμένες τοποθεσίες γυρισμάτων στην Ισπανία περιλαμβάνουν την Σεβίλλη, Κάθερες, Αλμοδοβάρ Ντελ Ριο, Ζουμαία, και Μπερμέο. Η παραγωγή θα βασιστεί στη Βόρεια Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ισλανδία.
Τέλος, οι εκτελεστικοί παραγωγοί του έβδομου κύκλου, μαζί με τους Ντέιβιντ Μπενίοφ και Νταν Γουέις, θα είναι οι Κάρολιν Στράους, Φρανκ Ντόλτζερ και Μπερναντέτ Κόλφιλντ, με συν-εκτελεστικούς παραγωγούς τους Γκάιμον Κάσαντι, Βινς Τζεράρντις, Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και Μπράιαν Κόγκμαν. Ενώ οι Κρις Νιούμαν, Γκρεγκ Σπενς και Λίσα ΜακΑτάκνι θα είναι οι παραγωγοί.
Μπήκαμε λοιπόν στην τελική ευθεία για το τέλος της σειράς και αν ισχύει ότι απομένουν 13 επεισόδια, τότε η 8η σεζόν θα έχει μόνο έξι επεισόδια.