, Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Προβλέψεις ζωδίων!

zodia 55
Κριός 
Αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, σήμερα ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτα βοήθεια από ανθρώπους, στους οποίους ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς μέσα στη σχέση σου. Αντί γι’ αυτό, δείξε κατανόηση και καλή διάθεση για επικοινωνία. Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική σου ευτυχία, να ξέρεις ότι έχεις όλη την εύνοια της Σελήνης που κινείται στον Ταύρο για να την βρεις, αλλά θα πρέπει να κάνεις σωστές και όχι επιπόλαιες κινήσεις.
 
Ταύρος
Η κοινωνικότητά σου σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να βελτιώσεις τη ζωή σου.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κουβεντιάσεις με τον σύντροφό σου καίρια ζητήματα που αφορούν στη σχέση σας και να δώσεις οριστικές λύσεις. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, βγες με την καλύτερή σου διάθεση από το σπίτι, γιατί οι πιθανότητες να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα είναι πολλές…
 
Δίδυμοι
Σήμερα σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνησε υλοποιώντας τα σχέδιά σου.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μην χαλάσεις τη μέρα σου με διαφωνίες που δεν έχουν νόημα. Συζήτα ήρεμα και βρες ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο, που κι εσένα σε ενδιαφέρει.
 
 
ΚαρκίνοςΕφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι, γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ιδιαίτερα σήμερα, που η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από το ζώδιό σου, δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου, με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα και να χαλαρώσεις δίπλα στον σύντροφό σου. Αν κάποια στιγμή πάει να γίνει κάποια παρεξήγηση, μην την αφήσεις να σου χαλάσει το κλίμα. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, ετοιμάσου για μια ενδιαφέρουσα βραδιά που μπορεί να φέρει κοντά σου έναν μεγάλο έρωτα.
 
Λέων
Όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται την δική σου συμμετοχή για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε λοιπόν τα άλλοθι και, με την βοήθεια της σημερινής θέσης της Σελήνης στον Ταύρο, πιάσε δουλειά για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, χωρίς να χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα με άγχη και προβλήματα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και όχι να φορτώσεις και τη σχέση σου με όλα τα προβλήματα που σε πιέζουν. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κάνε τις κινήσεις σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι συνθήκες είναι με το «μέρος» σου.
 
Παρθένος
Ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου μπορεί να διορθωθεί, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Ειδικά σήμερα, που η θέση της Σελήνης στον Ταύρο και η θετική της όψη με τον Ήλιο σε ευνοούν, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις καταστάσεις, που σε κάνουν να χάνεις το χαμόγελό σου. Προσοχή σε ποιους ανθρώπους θα απευθυνθείς για συμβουλές. Προτίμησε τα δικά σου άτομα, που εμπιστεύεσαι περισσότερο.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με τον σύντροφό σου και να δώσετε μαζί λύση σε διάφορα προβλήματα, που αφορούν στη σχέση σας. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη που σας φέρνουν σε αδιέξοδο. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, συνάντησε τους φίλους σου και μην κλείνεσαι στο σπίτι. Οι γνωριμίες είναι εκεί έξω και σε περιμένουν!
 
Ζυγός 
Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δεν θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε η συγκέντρωση και η εξυπνάδα, θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, αρκετά είναι τα πραγματικά σου προβλήματα… Μη δημιουργείς και φανταστικά μέσα στη σχέση σου. Φέρσου ήρεμα και διώξε τις αβάσιμες υποψίες σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάνετε την αυτοκριτική σας. Σε καλό θα σας βγει…
 
Σκορπιός
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή Κυριακή για εσένα, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να βλέπεις τα προβλήματά σου με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Με τη βοήθεια μάλιστα της Σελήνης, που κινείται στον Ταύρο από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα, απ’ όσο νόμιζες μέχρι τώρα.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, σήμερα είναι μια μέρα κατάλληλη για εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Κάνε τώρα ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε αναζωογονήσει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μπορείς να ελπίζεις σε μια καλή γνωριμία πολύ σύντομα. Η καλή σου ενέργεια θα φέρει δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους.
 
Τοξότης 
Η σημερινή Κυριακή είναι για εσένα μέρα αποκαλύψεων, με τις όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, που σε επηρεάζουν άμεσα. Πολλές ευκαιρίες, πολλές επαφές και πολλές λύσεις, θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κάνουν να συνθέσεις το πάζλ έτσι όπως εσύ θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις καταστάσεις να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, σήμερα θα πρέπει να ηρεμήσεις μέσα στη σχέση σου και να μην μεταφέρεις όλα σου τα προβλήματα εκεί. Μόνο έτσι θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ, που θα σε χαλαρώσει. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη παρέα, οι ευκαιρίες να γνωρίσεις κάτι αξιόλογο δεν λείπουν. Κοίταξε να τις εκμεταλλευτείς αναλόγως…
Αιγόκερως 
Άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει, με πολλές υποχρεώσεις, αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις, δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψη για άτομα, τα οποία εμπιστευόσουν. Ωστόσο, με τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, είναι καλή ευκαιρία σήμερα για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, χωρίς να αποσυντονίζεσαι.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, σήμερα οι εντάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις μόνος και απογοητευμένος. Μην παραδίδεις τα όπλα και βρες τον τρόπο να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, πάρε αγκαζέ την… Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου και βγες έξω να διασκεδάσεις! Δεν θα το μετανιώσεις!
 
Υδροχόος
Σήμερα θα φτάσεις να αναρωτηθείς γιατί έχει περιοριστεί τόσο έντονα ο κοινωνικός σου κύκλος και αισθάνεσαι μόνος σου. Με αυτήν την αφορμή, κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, σήμερα πλησίασε το ταίρι σου και κάνε μια συζήτηση που θα σας λυτρώσει και τους δύο από τις μαύρες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σας. Με το να κάνεις πως δεν βλέπεις τα προβλήματα, όλα γίνονται χειρότερα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, η μέρα είναι καλή για φλερτ. Μην κλειστείς στο σπίτι.
 
Ιχθείς
Η σημερινή μέρα θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως και λίγη ανασφάλεια για όσα αλλάζουν γύρω σου, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές, όσα σε στενοχωρούν μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, οι αλλαγές που γίνονται δεν σε αφήνουν να αφιερωθείς στη σχέση σου και να ακούσεις τι έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Δεν θα σου βγει σε καλό αυτή η στάση και πρέπει κάτι να κάνεις για την διορθώσεις άμεσα. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου και κάποια καλή γνωριμία θα προκύψει, από εκεί που δεν το περιμένεις.
 
Tlife