, Τρίτη
06 Δεκεμβρίου 2022

Πασίγνωστο ζευγάρι Ελλήνων πούλησε το σπίτι του και μένει σε αποθήκη!

 
Resizer (1)
 
«Πουλήσαμε το σπίτι μας στο Ψυχικό, ένα πολύ ωραίο σπίτι, μία πολύ ωραία μονοκατοικία. Ήταν τολμηρή και ρηξικέλευθη κίνηση. Είχαμε πάρει ένα παλιό σπίτι, κάποια στιγμή το επισκευάσαμε και εγώ ήθελα μία πισίνα γιατί αγαπάω πάρα πολύ το κολύμπι και τη θάλασσα και επειδή δεν κάνω άλλη άσκηση, ήθελα να κολυμπάω . Για λόγους υγείας το έκανα. Δεν ήμουν πλούσια όταν κάναμε το σπίτι» είπε το ζευγάρι σε συνέντευξη του
Το πολυτελές σπίτι τους στο Παλαιό Ψυχικό πούλησαν ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και η σύζυγός του Άννα Βαγενά και τώρα μένουν σε μία…αποθήκη στο Μεταξουργείο!
Ποιος ήταν όμως ο λόγος που πούλησαν το σπίτι τους;
«Το πουλήσαμε για να ολοκληρώσουμε το θέατρο στο Μεταξουργείο και να μένουμε και δίπλα. Και κάναμε ένα πακέτο εκεί που είναι το σπίτι, εργαστήριο, αποθήκη, τα πάντα» διευκρίνησε η Άννα Βαγενά.
Η ίδια και ο σύζυγός της έχουν προσαρμοστεί πλήρως στη νέα τους ζωή: «μου αρέσει να γυρίζω να περπατάω μέσα στην πόλη. Παντού πηγαίνω με τα πόδια για να κάνω τις δουλειές μου. Η λατρεία του Λουκιανού για το κέντρο μας οδήγησε εδώ. Το σκέφτομαι αν ήταν μία σωστή κίνηση από οικονομική άποψη. Δεν το λέω για μένα αλλά για το παιδί μου. Βέβαια και εγώ έτσι μεγάλωσα στη Λάρισα. Ούτως ή άλλως κυκλοφορούσαν τότε λίγα αυτοκίνητα και το σπίτι μου βρισκόταν σε αδιέξοδο δρομάκι», αποκάλυψε η ίδια.