00:19, Τρίτη
05 Ιουλίου 2022

Σάλος από το βίντεο γυμνής αθλήτριας του σκι!

athlitria
Σάλος έχει ξεσπάσει στο Λίβανο και την αποστολή του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο από τα παρασκήνια φωτογράφισης της αθλήτριας του αλπικού σκι, Ζάκι Σαμούν, για τις ανάγκες ημερολογίου.
Το γεγονός ότι στο βίντεο αλλά και σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η 22χρονη Σαμούν εμφανίζεται με το στήθος γυμνό είναι και αυτό που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και έχει σοκάρει το Λίβανο.
Έπειτα από τα ποικίλα σχόλια που έπεσαν «βροχή» στο διαδίκτυο και την δριμεία κριτική που δέχτηκε η22χρονη αθλήτρια, με ανακοίνωση που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι δεν έπρεπε να δημοσιευθεί το βίντεο, παρά μόνο οι φωτογραφίες, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το βίντεο αποτελεί μέρος από τα παρασκήνια. Δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί».
Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη σε όλους σας, γνωρίζω ότι ο Λίβανος είναι μια συντηρητική χώρα και ότι το βίντεο αυτό δεν ταιριάζει στην εικόνα που αντανακλά ο πολιτισμός μας. Το μόνο που σας ζητάω είναι να σταματήσετε να προβάλλετε το βίντεο, καθώς αυτό θα με βοηθήσει να συγκεντρωθώ σε αυτό που είναι σημαντικό την παρούσα στιγμή: την προπόνησή μου και τους αγώνες».
Ο υπουργός της Νεότητας και του Αθλητισμού του Λιβάνου, Φάισαλ Καράμε, όμως αντέδρασε έντονα ζητώντας από την Ολυμπιακή Επιτροπή του Λιβάνου, να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα εναντίον της σκιέρ, προκειμένου να «προφυλαχθεί η υπόληψη του Λιβάνου».