, Δευτέρα
22 Απριλίου 2024

search icon search icon

Σάλος με ροζ βίντεο με γνωστούς Αθηναίους

sex
«Σεισμό» στη high society της Αθήνας προκαλούν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της συζύγου του γνωστού επιχειρηματία που κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα πορνείας, ο οποίος φέρεται να οργάνωνε ομαδικά όργια.
 
Η 34χρονη «καίει» πολλούς, καθώς αναφέρει διευθύνσεις και ονόματα αντρών και γυναικών που ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τα κομμάτια του παζλ που έχουν συνθέσει οι αστυνομικοί τους οδηγούν σε ένα καλά οργανωμένο δίκτυο, στο οποίο συμμετέχουν άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτά διοργάνωναν τα πάρτι οργίων σε βίλες πλουσίων στα βόρεια και τα νότια προάστια της Αττικής, σε ξενοδοχεία στις καλές συνοικίες της Αθήνας, αλλά και σε σαλέ στην Αράχοβα και το Πήλιο.
Οι «πελάτες», που συμμετείχαν στις ομαδικές συνευρέσεις με call girls πολυτελείας, στις ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, στους εικονικούς βιασμούς και στα σαδομαζοχιστικά όργια, δεν δίσταζαν να εκπορνεύουν ακόμη και τις συζύγους τους. Πολύ συχνά, όμως, χωρίς να το γνωρίζουν έβγαζαν τα σεξουαλικά απωθημένα τους on camera!
Όπως καταγγέλλει η 34χρονη «Μαρία», ο 46χρονος επιχειρηματίας σύζυγός της την ανάγκαζε να εκδίδεται στα ολονύχτια πάρτι με τα αρρωστημένα σεξουαλικά βίτσια, απειλώντας την ότι θα της έπαιρνε την επιμέλεια των δύο παιδιών της.
Στην κατάθεσή της έχει αναφέρει άλλα δύο άτομα, που φέρονται να ήταν συνεργοί του συζύγου της. Οι άνθρωποι αυτοί αναζητούνται από τις Αρχές, όπως και μια παλιά μαστροπός, με μεγάλες γνωριμίες στο Κολωνάκι και στα βόρεια προάστια, η οποία μέχρι πρότινος διατηρούσε κρυφό οίκο ανοχής σε πολυτελές διαμέρισμα. Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να παίζει κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα, το οποίο απευθυνόταν μόνο σε «βαριά» πορτοφόλια της αθηναϊκής ελίτ.
Επιπλέον, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τις διευθύνσεις δύο συγκεκριμένων ξενοδοχείων στα βόρεια και τα νότια προάστια, όπου διεξάγονταν τα ρωμαϊκού τύπου ομαδικά όργια, με εισιτήριο 300 και 500 ευρώ ανά άτομο μόνο για την είσοδο.
Η «ταρίφα» ανέβαινε ακόμη περισσότερο, αν οι πελάτες αποφάσιζαν να συμμετάσχουν ενεργά και δεν έμεναν απλώς στην παρακολούθηση ή τη χρήση ουσιών.
Στην κατάθεσή της, η 34χρονη που έχει σπουδάσει marketing σε ιδιωτικό κολέγιο, αναφέρθηκε και στον τιμοκατάλογο του κυκλώματος.
«Μετά το πέρας της συνεύρεσης, στο δωμάτιο ήλθε η αλλοδαπή σύζυγος του άντρα, η οποία ήταν η οικοδέσποινα στο εορταστικό τραπέζι, με την οποία συνευρέθηκα διαδοχικά, παρουσία του συζύγου της. Για τη συνεύρεση αυτή, έλαβα οικονομικό αντάλλαγμα και συγκεκριμένα 200 ή 250 ευρώ, το οποίο ήταν συμφωνημένο από το σύζυγό μου, στον οποίο και το παρέδωσα επιστρέφοντας, όπως έκανα κάθε φορά με τις εισπράξεις των ερωτικών ραντεβού που ακολούθησαν και ήταν αναρίθμητα», αναφέρει η 34χρονη.
Η «Μαρία» αναφέρεται και σε ένα άλλο «εορταστικό τραπέζι»: «Στην έπαυλη του ζεύγους … γνώρισα την … με τον άντρα της, των οποίων τα ονόματα δεν γνωρίζω αν ήταν αληθινά ή όχι. Απ’ όσο γνωρίζω η … είναι ιδιοκτήτρια του ανωτέρω ξενοδοχείου. Η γυναίκα αυτή κανόνισε με το σύζυγό μου ερωτικό ραντεβού, με οικονομικό αντάλλαγμα, για το οποίο με ειδοποίησε τηλεφωνικά, εξηγώντας μου ότι τα χρήματα τα οποία θα έπαιρνα για κάθε ερωτικό ραντεβού θα κυμαίνονταν από 200 έως 300 ευρώ την ώρα, ανάλογα με τον πελάτη από τα οποία η ίδια θα έπαιρνε το ποσό των 100 ευρώ.
Ο σύζυγός μου με εξανάγκασε διά της βίας να πάω, χτυπώντας με και απειλώντας ότι θα πει στην οικογένειά μου πως εκδίδομαι»>
Σε ροζ βίντεο γνωστοί Αθηναίοι!
Όπως αποκαλύπτει στην κατάθεσή της η «Μαρία», γνωστοί Αθηναίοι πρωταγωνιστούν εν αγνοία τους σε ροζ βίντεο! Σύμφωνα με την ίδια, σε δύο ξενοδοχεία λειτουργούσαν κρυφές κάμερες που τραβούσαν όλα όσα συνέβαιναν, χωρίς να το γνωρίζουν αυτοί που συμμετείχαν σε όργια.
Ωστόσο, ακόμα δεν έχει προκύψει εάν το αποκαλυπτικό υλικό του βίντεο χρησιμοποιούνταν στη συνέχεια για εκβιασμούς ή αν διακινήθηκαν βίντεο επί πληρωμή στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.