, Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Συγκινεί ο σύζυγος της Αλεξίας Αλεξιάδου

ImageHandler

 

Πριν από λίγες ημέρες η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους.
Κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό της μαγείρισσας που έχασε την ζωή της, την περασμένη εβδομάδα, από ανακοπή καρδιάς.

Η Βέφα Αλεξιάδου ανάρτησε ένα μήνυμα για τον χαμό της κόρη της στο facebook και έστειλε το δικό τα μήνυμα αισιοδοξίας και κουράγιου που όπως η ίδια σημειώνει παίρνει καθημερινά από χιλιάδες φίλους της στο διαδίκτυο που κατακλύζουν τον τοίχο της με μηνύματα συμπαράστασης μετά την τραγική απώλεια που η ίδια βίωσε και εξακολουθεί να βιώνει με τον άδικο και πρόωρο χαμό της κόρης της Αλεξίας.

Λίγο αργότερα ο σύζυγος της αδικοχαμένης Αλεξίας, ανάρτησε με την σειρά του στον λογαριασμό της μαγείρισσας ένα σχετικό μήνυμα.

Ο Βαγγέλης Κιτσάκης, που προσπαθεί να βρει τη δύναμη να στηρίξει τις δύο του κόρες αλλά και την Βέφα Αλεξιάδου, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ όλους όσους θυμάστε την Αλεξία μας. Να μην την ξεχάσετε ποτέ γιατί το άξιζε. Εμείς την έχουμε εδώ κοντά μας και νοιώθουμε καθημερινά την αγάπη της. Η σιωπή αυτές τις στιγμές είναι η δύναμή μας. Υγεία σε σας και τα παιδιά σας».