23:28, Πέμπτη
06 Οκτωβρίου 2022

Συγκλόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη: "O πατέρας μου κρεμάστηκε με ένα σεντόνι…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα σε όσες οικογένειες έχουν αλκοολικό συγγενή έστειλε μέσω της εκπομπής της η Ζήνα Κουτσελίνη. Έχοντας προσωπική εμπειρία καθώς έχασε πατέρα και αδερφό από το αλκοόλ, η παρουσιάστρια είπε on air:
«Δεν ντρέπομαι να το πω ότι και ο πατέρας και ο αδερφός μου έφυγαν από το αλκοόλ! Μην ντρέπεστε. Μην το κρύβετε από τους γύρω σας. Αν δεν το κρύψετε, τότε θα μπορέσετε να το επιλύσετε».
«Τον αδελφό μου τον έχασα πρόσφατα, την χρονιά που πέρασε, γεννηθήκαμε και οι δύο 21 Απριλίου… Το δώρο του πατέρα μου 21 Απριλίου ήταν, μέσα στις παραισθήσεις του, να κρεμαστεί με ένα σεντόνι, από τον δεύτερο όροφο του σπιτιού και να πέσει κάτω, γιατί έβλεπε ότι εκεί ήταν η πόρτα και έπρεπε να βγει…» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Η Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε και μία συμβουλή στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, λέγοντας:
«Εγώ δεν είχα καμία (συγκεκριμένη) στάση. Είχα 12 χρόνια διαφορά με τον αδερφό μου και ήμουν η μικρή της οικογένειας. Η μαμά είχε πολύ συγκεκριμένη στάση. Τον βοηθούσε και ήταν δίπλα του. Ήταν η πιο λανθασμένη στάση. Σημασία έχει σε αυτή την δύσκολη περίοδο να μην τον χαϊδεύουμε αλλά να του δείχνουμε τον δρόμο της εξώπορτας. Είναι δύσκολο αυτό που λέω, η εξώπορτα είναι πολύ δύσκολη, αλλά μόνο έτσι θα νιώσει κάποιος τον πάτο του».