, Πέμπτη
09 Φεβρουαρίου 2023

Τα μυστικά των γυναικών που δεν κουράζονται ποτέ -Μόλις 4

energy708Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν οι… κανονικές γυναίκες και οι… «Αλλες». Αυτές είναι οι γυναίκες που όσο και να εργάζονται μέσα στην ημέρα, όσες δουλειές στο σπίτι και να κάνουν, όσο και να τρέχουν πίσω από άνδρα και παιδιά, δείχνουν πάντα ξεκούραστες.
Δεν θα τις δείτε σχεδόν ποτέ να πέφτουν επάνω στον καναπέ εξουθενωμένες, έτοιμες να καταρρεύσουν.
Οχι, δεν είναι σούπερ ήρωες, ούτε έχουν μαγικές δυνάμεις, έχουν πρόγραμμα και μυστικά.
Κρατούν ημερολόγιο
Η προετοιμασία είναι το κλειδί, με την καταγραφή των δουλειών να είναι το σημαντικότερο που έχουν να κάνουν. Κάνουν πρόγραμμα και το τηρούν, ώστε να μην ξεφεύγει ο χρόνος τους.
Από το πρότζεκτ που έχουν να τελειώσουν στη δουλειά, μέχρι και την ώρα που θα πάρουν το παιδί τους από τα αγγλικά.
Ξέρουν να λένε «Οχι»
Μία μικρή λέξη, που ξέρουν να χρησιμοποιούν συχνά. Αν δεν μπορούν ή δεν προλαβαίνουν να κάνουν κάτι που τους ζητούν λένε «Οχι» -πάντα ευγενικά, βέβαια. Προτιμούν να μην κάνουν μια εργασία, από το να την ολοκληρώσουν, έχοντας μέτριο αποτέλεσμα.
Αναθέτουν δουλειές σε όσους εμπιστεύονται
Μπορεί να έχουν ένα σωρό δουλειές να κάνουν, ωστόσο, έχουν την ικανότητα να τις μοιράσουν. Οχι, σε όποιον και όποιον, αλλά σε άτομα που εμπιστεύονται και ξέρουν πως θα τα φέρουν εις πέρας.
Δεν πελαγώνουν
Ακόμα και αν όλα έχουν βγει από τον προγραμματισμό του (σπάνιο φαινόμενο) δεν τρελαίνονται και δεν αγχώνονται. Μένουν μόνες τους για μερικά λεπτά, αναπνέουν και ξεκινούν. Κανένα άγχος, κανένας πανικός. Ζυγίζουν τι επείγει και ξεκινούν.
iefimerida.gr