Τα ζευγάρια που είδαμε στην εγχώρια showbiz το 2015

Desktop2Για καιρό προστάτευαν την προσωπική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά το 2015 ήταν μια χρονιά αποκαλύψεων – αρχικά άθελά τους. Δείτε τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις που απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης.
Τζένη Μπαλατσινού-Ανδρέας Παππάς
Οι παπαρατσικές φωτογραφίες από τις διακοπές στην Πάτμο σε τρυφερές στιγμές με τον 35άχρονο σύντροφό της, το Θεσσαλονικιό Ανδρέα Παππά, έγιναν πρωτοσέλιδο, αν και η σχέση μετρούσε ήδη αρκετούς μήνες, απλά δεν είχε έρθει στο φως. Τον Ιανουάριο θα κλείσουν ένα χρόνο μαζί.
Μαρία Ηλιάκη-Νεκτάριος Γκαλίτης
Μια βόλτα για ιππασία στην ορεινή Κορινθία της Μαρίας Ηλιάκη με το σύντροφό της, επιχειρηματία Νεκτάριο Γκαλίτη, έφερε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες τους. Λίγο μετά, η φίλη της Μαρίας, Κατερίνα Καραβάτου, είπε πως ο γάμος του ζευγαριού είναι κοντά.
Μαίρη Συνατσάκη-Σπύρος Χατζηαγγελάκης
Η σχέση της με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη ήταν γνωστή στο φιλικό της περιβάλλον εδώ και καιρό, αλλά η στιγμή που μια παρέα 15χρονων μαθητών έβγαλε το ζευγάρι φωτογραφίες από τα κινητά του να φιλιέται στο Μοναστηράκι οδήγησε και σε πρωτοσέλιδο σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Το ζευγάρι μοιάζει πολύ ευτυχισμένο, αν και η Μαίρη αποφεύγει να μιλάει πολύ για τη νέα της σχέση.
Σμαράγδα Καρύδη–Θοδωρής Αθερίδης
Πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν δημοσίως για τη σχέση τους, που ήταν σε όλους βέβαια γνωστή, καθώς το ζευγάρι ζει μαζί από τον πρώτο καιρό του δεσμού του. Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν αυτός που έκανε την αποκάλυψη.
Δημήτρης Κοργιαλάς–Φωτεινή Ψυχίδου/Ευρυδίκη-Μπομπ Κατσιώνης
Μετά από δώδεκα χρόνια, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Ευρυδίκη τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ο Κοργιαλάς είναι ζευγάρι με τη Φωτεινή Ψυχίδου και η Ευρυδίκη με το μουσικό Μπομπ Κατσιώνη.
peoplegreece.com