16:08, Πέμπτη
30 Ιουνίου 2022

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα;

zodia-3 (1)
Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Μία αλλαγή διάθεσης από σήμερα. Ο Ήλιος στον τομέα των επαγγελματικών σας υποθέσεων, θα σας κάνει να προβληματιστείτε αρκετά. Το Πλανητικό σκηνικό σήμερα σας κάνει να μην μπορείτε εύκολα να ριθμίσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Μην πάρετε καμία απόφαση με γνώμονα τον θυμό και αφήστε λίγο χρόνο για να δείτε τα πράγματα πιο ολοκληρωμένα.
Ταύρος   Μία μέρα γεμάτη οικογενειακές υποχρεώσεις. Ό Ήλιος στην Παρθένο, θα σας δώσει αρκετή αισιοδοξία, ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε έναν προγραμματισμό για προσεχή ταξίδι, όπου θα συμβούν κάποιες αλλαγές. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα πρέπει να προσέξετε το τι θα πείτε στους άλλους, γιατί αργότερα τα λεγόμενα σας κάποιοι θα τα έχουν ντοκουμέντα για να σας βλάψουν.
Δίδυμοι   Θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία σας με τον/τη σύντροφο σας. Μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα την στιγμή που και εσείς δεν έχετε πράξει τα καλύτερα. Όλα θα εξαρτηθούν από τη σωστή διαχείριση της κατάστασης και η εξέλιξη βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Η παγερή συμπεριφορά των άλλων θα είναι αποτρεπτική, αλλά όλα θα βρουν ηρεμία έως το βράδυ.
Καρκίνος   Ο Ήλιος στην Παρθένο σήμερα θα σας βοηθήσει σε θέματα επικοινωνιακά.  Πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν και θέματα προσωπικά, αλλά λόγω έντονου πλανητικού συνδυασμού, να συμβούν κάποιες ανατροπές και παρεξηγήσεις. Καλό είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πολύ δικά σας άτομα. Αφήστε την μέρα να περάσει με κάποια σχετική ηρεμία χωρίς να αναλύετε τα πάντα.
Λέων   Ενώ υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές στο να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους, κάτι θα επισκιάζει την κατάσταση αυτή και θα σας κάνει να αμφιβάλετε για όλους και όλα. Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι ανατρεπτικό. Τη μέρα αυτή μάλλον θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Παρθένος   Ο Ήλιος σήμερα στο ζώδιο σας, σας δίνει μια αρκετά καλή διάθεση σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή. Καινούριες καταστάσεις εξελίσσονται κατά τη διάρκεια της μέρας. Μία προσωπική σας υπόθεση θα αποκτήσει νέα μορφή.  Πολύ πιθανόν επίσης να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια θέματα που αφορούν τον τρόπο που παράγετε έργο. Απαντήσεις βρίσκονται πολύ κοντά σας.
Ζυγός   Βρίσκεστε σε μία περίοδο που σας πιέζουν από παντού οι εκκρεμότητες. Θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Σήμερα κάντε ένα διάλειμμα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα και αφήστε για λίγο πίσω αυτά που σας κουράζουν. Αγαπημένα πρόσωπα θα βρεθούνε πλάι σας και θα σας κάνουν πολύ καλό στην ψυχική σας ισορροπία.
Σκορπιός   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα. Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε μια άλλη επαγγελματική απασχόληση, εκτός από αυτή που είδη κάνετε. Η πορεία ή όχι αυτής σας της απόφασης θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά οφέλη. Το θέμα είναι ότι για κάποιους λόγους, τα εισοδήματα σας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας. Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε αρκετά όσον αφορά στα χρήματα.
Τοξότης   Σήμερα θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, αν δεν θέλετε να χαλάσουν οι σχέσεις σας με τον/τη σύντροφό σας. Οι απόλυτες συμπεριφορές χωρίς να γίνεστε διαλλακτικοί, φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Ένα ταξίδι, μια έστω μικρή μετακίνηση θα είναι η αιτία να ανανεώσετε την ψυχική σας διάθεση και να δείτε με άλλη δυναμική τα τυχόν προβλήματα που έχετε.
Αιγόκερως   Ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου, σας κάνει να αναζητάτε κάποιους λόγους που σας οδήγησαν σε μία κακή συμπεριφορά προς τους άλλους. Θα υπάρξουν αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, που φέρνετε μεγάλη ευθύνη για ότι θα συμβεί. Αν μπει νέο άτομο στην ζωή σας, να είστε έτοιμοι για πολλές ανατροπές. Η ψυχολογία σας είναι περίεργη σήμερα και ο λόγος είναι ομιχλώδης.
Υδροχόος   H προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει σήμερα αρκετά. Πολύ πιθανόν να πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ δύο ερωτικών συντρόφων. Στην απόφαση σας αυτή ίσως να παίξει σοβαρό ρόλο ένα φιλικό σας πρόσωπο. Βέβαια, καλό είναι οι σημαντικές αποφάσεις να μην παρθούν αυτή την στιγμή. Μία τάση για απομόνωση θα έχετε έντονη από το απόγευμα και μετά.
Ιχθύς   Το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα θα παίξει έναν πολύ σοβαρό ρόλο στα γεγονότα που θα εξελιχθούν. Πολύ πιθανόν η οικογένεια να σας βοηθήσει σε επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους. Θα ενεργήσει πολύ θετικά στην ανάπτυξη σας και ίσως να ανακοινώσετε  μία επιθυμία σας στα μέλη της οικογένειας σας. Από το βράδυ οι συνθήκες είναι ακόμη πιο πολύ ευχάριστες.