, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

Τόπλες Ρωσίδα σε μηχανή «ζαλίζει» οδηγούς και περαστικούς!(BINTEO)

Μια νεαρή γυναίκα από την πόλη Καλούγκα, στη δυτική Ρωσία, κατάφερε να απασχολήσει τα social media με ένα βίντεο που ανάρτησαν χρήστες και έχει γίνει viral. Η καλλίγραμμη Ρωσίδα ανέβηκε στην πολλών κυβικών μηχανή του φίλου της, φόρεσε το κράνος της, αλλά ξέχασε να βάλει ρούχα, εκτός από ένα μαύρο δαντελένιο στρινγκ.
Η τόπλες Ρωσίδα «ζάλισε» τους οδηγούς των άλλων οχημάτων και τους περαστικούς, που έσπευσαν να καταγράψουν «το σπάνιο θέαμα» με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Για καλή τύχη της ίδιας και του οδηγού της μηχανής, ο έλεγχος της τροχαίας δεν τους εντόπισε, όμως, όταν το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τα σχόλια των χρηστών ήταν διχασμένα.

Ένας χρήστης έγραψε: «Θα ήθελα να δω περισσότερα κορίτσια όπως αυτό στους δρόμους μας», όμως υπήρξαν και χρήστες που διαφωνούσαν με την τόπλες εμφάνιση της νεαρής κοπέλας. «Αποσπούσε την προσοχή των οδηγών, θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα», ανέφερε ένας χρήστης.
Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, που του ζητήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, δήλωσε ότι η συνεπιβάτης της μηχανής δεν έκανε κάτι παράνομο επειδή είχε «κρύψει» το στήθος της στην πλάτη του οδηγού και πρόσθεσε ότι θα υπήρξε αδίκημα, αν η κοπέλα κυκλοφορούσε γυμνή στους δρόμους.

protothema.gr