, Δευτέρα
27 Μαρτίου 2023

Χριστίνα Μαραγκόζη: «Πολεμήθηκα πολύ μετά το διαζύγιό μου με τον Αντώνη Βαρδή»

fb069acbb4c233f9bca4864a7f314f1b_XL
Η Χριστίνα Μαραγκόζη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην Χριστίνα Ζάχου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον θάνατο του πρώτου της συζύγου, Αντώνη Βαρδή,
«Ο Αντώνης ήταν ο πρώτος κοντινός μου άνθρωπος που έχασα και η απώλειά του με πόνεσε πάρα πολύ. Παρόλο που δεν μιλούσαμε τα τελευταία χρόνια, ήταν ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.
Αναφερόμενη στο διαζύγιό της από τον αείμνηστο μουσικοσυνθέτη, η ίδια αποκάλυψε «Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ απογοητευμένη μετά το χωρισμό μας, γιατί ξαφνικά άλλαξε όλο το σκηνικό της ζωής μου. Ο χωρισμός είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα, όμως με απογοήτευσε πολύ το γεγονός ότι είδα τα πραγματικά πρόσωπα ανθρώπων που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα πολύ δίπλα μου. Ήταν μεγάλο σοκ!», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.
Και κατόπιν πρόσθεσε «Πολεμήθηκα και επαγγελματικά μετά το διαζύγιό μου. Όσο ήμουν με τον Αντώνη, συνεργαζόμασταν και όλοι μάς θεωρούσαν ντουέτο. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, ούτε έχει πλέον νόημα, αλλά από τότε που χώρισα δέχτηκα έναν τρελό πόλεμο από παντού. Έμειναν πολύ λίγοι άνθρωποι δίπλα μου που με στήριξαν. Είμαι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος και δεν βγήκα ποτέ να πω κάτι, παρότι είχα τις αφορμές να το κάνω. Επέλεξα τη σιωπή, αν και τώρα, μετά από χρόνια, δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι. Κάποιοι άνθρωποι έχουν λανθασμένη άποψη για μένα, αλλά και για τη σχέση μου με τον Αντώνη. Θα μπορούσα να είχα υπερασπιστεί τον εαυτό μου. Δεν ήθελα όμως να γίνει πρωτοσέλιδο η προσωπική μου ζωή. Αν το πυροδοτούσα, θα γινόταν χαμός. Εγώ, όμως, δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Θα μπορούσα να πω μεγάλες αλήθειες, από αυτές που πονάνε, αλλά δεν ήθελα να προσβάλλω ανθρώπους».
Έχει συγχωρήσει, ωστόσο, τον πρώην άντρα της για όσα μέσα της του καταλογίζει; «Ναι, είμαι άνθρωπος που κρατάω τις καλές στιγμές, παρόλο που πληγώθηκα πολύ. Αν κρατήσω τις κακές στιγμές, σε μένα μόνο θα κάνω κακό. Συγχωρώ όλους τους ανθρώπους που μου έχουν κάνει κακό», εκμυστηρεύτηκε.