fbpx

, Δευτέρα
22 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Ζώδια και σεξ: Πόσο καλός είναι ο παρτενέρ σου στο κρεβάτι;

zodia sex 55
ΚΡΙΟΣ: ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΕΞ
Η επιβλητική εικόνα που βγάζουν προς τα έξω οι Κριοί, φαίνεται να είναι και η πηγή της γοητείας και του σεξ απήλ τους. Η παιδιάστικη ενέργεια και ο ενθουσιασμός που τους διακατέχει, είναι πράγματι αξιοθαύμαστα και πολύ ελκυστικά για τους άλλους, όμως μπορούν εύκολα να παρασυρθούν σε ακραίες καταστάσεις. Η ρομαντική και παράτολμη φύση τους, μπορεί να προσελκύσει τους άλλους μέσα από την αφέλεια της, ενώ η αναζήτηση του έρωτα πηγάζει από τον ίδιο το ρομαντισμό τους.
Η δύναμη του Κριού, κρύβεται στην προσπάθεια και τα εμπόδια που πρέπει, και μπορεί, να ξεπεράσει στο σεξ και στον έρωτα και όχι στην αντοχή. Ευτυχώς οι Κριοί είναι προικισμένοι με ένα ελεύθερο και ανυπότακτο πνεύμα, κάτι που τους επιτρέπει να μπαίνουνε στο παιχνίδι της καταδίωξης και της κατάκτησης και να το ζούνε μέσα από όλη την περιπέτεια που περικλείει. Το δέλεαρ για τους Κριούς βρίσκεται στο κυνήγι και όχι στην κατάκτηση αυτή καθαυτή. Γνωρίζουν ότι το σεξ είναι διασκέδαση και απόλαυση, και όταν διασκεδάζουν, δεν υπάρχει ενοχή, ντροπή ή κατηγορώ. Το έκδηλο πάθος τους, γοητεύει τους πάντες με την ένταση του, όμως κάτι τέτοιο δεν διαρκεί πολύ εκτός αν νιώσουν τον εγωισμό τους και την προσωπικότητα τους να τονώνεται μέσα από μία πραγματική πρόκληση.
Ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζονται το κρεβάτι τους, θα πρέπει να συμμερίζεται τη γνώμη τους χωρίς να γίνεται υποτελής σε αυτούς.
ΤΑΥΡΟΣ: ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ
Οι Ταύροι έχουν τη δύναμη να ελκύουν τους άλλους με την σταθερότητα τους, την εσωτερική τους δύναμη και τα διακριτικά τους ένστικτα. Η δύναμη τους προέρχεται από την ικανότητα τους να «παντρεύουν» τον αισθησιασμό με την σεξουαλική διέγερση. Είναι το πρώτο γήινο ζώδιο που γνωρίζει εκ γενετής την υλιστική φύση του κόσμου. Βρίσκουν τον εαυτό τους να παραδίδεται στις απολαύσεις αυτής της ζωής αλλά με ένα πρακτικό και θα έλεγα προσγειωμένο τρόπο.
Γαστρονομικές απολαύσεις, εκλεκτό περιβάλλον, σταθερές σχέσεις και μία ακαταμάχητη σεξουαλικότητα είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της προσωπικότητας τους. Εύθυμοι και αισιόδοξοι από τη φύση τους, δεν υποφέρουν τη μοναξιά και η αδυναμία τους σε αυτό μπορεί να κλονίσει το ακμαίο ηθικό τους.
Ο ισχυρός συναισθηματισμός του Ταύρου βρίσκει μια θετική διέξοδο στην ερωτική του ζωή. Και εδώ όμως μπορεί να υποφέρει από απροσδόκητες και ανεξήγητες εκρήξεις ζήλιας. Αγαπάνε δυνατά, με πάθος, με φλόγα, και με διάρκεια. Αν η ερωτική τους ζωή δεν είναι ικανοποιητική, τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναπληρώσουν αυτό το κενό της ζωής και της προσωπικότητάς τους. Η πρόκληση είναι πάντα που τον συναρπάζει.
Ο χείμαρρος αισθημάτων των Ταύρων είναι τόσο βαθύς και βίαιος, ώστε και οι ίδιοι βασανίζονται απ’ αυτόν ή παθαίνουν σύγχυση.
ΔΙΔΥΜΟΙ: ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ
Οι Δίδυμοι αντιλαμβάνονται πλήρως τη διαφορά του σεξ από τον έρωτα και μαθαίνουν διαφορετικά πράγματα από τον εκάστοτε εραστή τους. Οι Δίδυμοι συμπαθούν ιδιαίτερα τους ομιλητικούς ερωτικούς παρτενέρ, αυτούς που ανταποκρίνονται στην ηδονή και που εκφράζουν τις ανάγκες και τους πόθους τους. Και όσο μεγαλύτερη η ποικιλία των ερωτικών συνευρέσεων, τόσο οι τεχνικές γίνονται καλύτερες και δυνατότερες.
Οι ταινίες πορνογραφικού υλικού, τα αντίστοιχα περιοδικά και το έντονο φλερτ συμφωνούν απόλυτα με την δίψα τους για ερωτική γνώση. Είναι οπαδοί του εγκεφαλικού σεξ και μπορούν να κοιτάνε ώρες μια πόζα ενός καλογυμνασμένου σώματος. Ο εραστής τους επωφελείται από τις ικανότητες και τις γνώσεις τους. Τους αφορά ιδιαίτερα να συλλέγουν πληροφορίες και σεξουαλικές εμπειρίες αλλά και να τις χρησιμοποιούν κατάλληλα και όταν πρέπει. Το γνώθι σ΄ αυτόν που τους χαρακτηρίζει, δείχνει ότι απολαμβάνουν τη ερωτική τους ζωή σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, κάτι που άλλοι ίσως το παρεξηγούν, κατηγορώντας τους ότι δεν παίρνετε τίποτα στα σοβαρά.
Στις σεξουαλικές τους περιπέτειες ακολουθούν ακριβώς το ίδιο μοτίβο. Δεν θα έλεγε βέβαια κανείς ότι βαριούνται και πολύ εύκολα, αλλά σίγουρα είναι ευερέθιστοι και αναζητούν συνέχεια καινούργιες ερωτικές περιπέτειες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ
Οι Καρκίνοι θεωρούν πολύ σημαντικές τις ερωτικές συνεργασίες του, γιατί η ανάγκη να τους αποδέχονται στο ερωτικό χώρο είναι μεγάλη. Δεν μπορούν πάντως να ορίσουν με ακρίβεια τον άνδρα ή τη γυναίκα των ονείρων τους. Αυτό συμβαίνει διότι στηρίζονται, ως επί το πλείστον, στο συναίσθημα και όχι στην εξωτερική εμφάνιση του υποψήφιου ενδιαφερόμενου.
Απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη γλώσσα του σώματος, την αίσθηση του είναι μόνοι τους, και την δυνατότητα να αφήνουν τη δημόσια εικόνα τους κλειδωμένη στη ντουλάπα. Τα προκαταρκτικά παιχνίδια είναι επίσης ένα απ΄ τα δυνατά σημεία του Καρκίνου. Τους αρέσει να αναλαμβάνουν πρωτοβουλία στον έρωτα, αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν από ερωτικό παρτενέρ τους να τους δώσει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οποιαδήποτε ερωτική περίπτυξη.
Καθώς ο Καρκίνος γίνεται πιο έμπειρος σεξουαλικά, και αποκτά αυτοπεποίθηση, μαθαίνει και να συμβιβάζεται με τους ερωτικούς του συντρόφους. Είναι πιστός και ιδιαίτερα περιποιητικός ως σύντροφος, αλλά πληγώνεται πολύ εύκολα συνήθως όταν νιώθει ότι τον παραμελούν.
Πολλοί Καρκίνοι, ζούνε έντονα με τις αναμνήσεις του παρελθόντος, κάτι που δεν τους επιτρέπει να ζήσουν το παρών. Κρατάνε τους φόβους και τις ανησυχίες μέσα τους χωρίς να επιθυμούν να τις εξωτερικεύσουν.
ΛΕΩΝ: ΟΙ ΕΠΙΔΕΙΞΙOΜΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΞ
Οι Λέοντες είναι πραγματικοί εραστές του έρωτα και προσπαθούν πάντα να δημιουργούν την καλύτερη εντύπωση για τον εαυτό τους. Όταν ανακαλύψουν τον εαυτό τους ερωτικά, τότε θα αφεθούν στο πεπρωμένο, θα γίνουν πιο τολμηροί και, προς μεγάλη τους έκπληξη, θα προχωρήσουν ακάθεκτοι στη συγκομιδή απαγορευμένων καρπών.
Όσο για την κρυφή διάσταση του έρωτα, θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν μία πραγματικά προνομιακή κατάσταση γιατί η τάση τους για ανάλυση θα τους οδηγήσει στα άδυτα του εαυτού τους. Καθώς ωριμάζει ερωτικά ο Λέοντας, γίνεται πολύ πιο ζωντανός, δυναμικός και γοητευτικός. Προτιμάνε παρόλα αυτά να τους φλερτάρουν οι άλλοι μιας και οι ίδιοι σιχαίνονται την απόρριψη. Απολαμβάνουν ιδιαίτερα ένα έξυπνο κομπλιμέντο, ενώ τους διεγείρει η εξωτερική ομορφιά και τους ιντριγκάρει το μυστήριο.
Προσεγγίζουν πολύ έξυπνα τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει ερωτικά, έχουν πολύ έντονη αντίληψη και είναι τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα μέσα στην καθημερινότητα αλλά και στον έρωτα. Όταν όμως δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, αισθάνονται δυστυχισμένοι και απομονωμένοι. Πολλοί θα ήθελαν να ζήσουν με έναν Λέοντα ερωτικές εμπειρίες, διαστροφές, καινοτομίες και γενικά να βιώσουν αυτό το συνοθύλευμα συναισθημάτων που προσφέρει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Οι Παρθένοι είναι υπέρμαχοι της αγάπης αλλά και του μίσους, του πόθου αλλά και της εκδίκησης, είναι παράδεισος ή κόλαση, φιλανθρωπία ή θανατηφόρο πλήγμα, υπερασπιστής της αγνότητας ή παραδομένος στις ηδονές.
Ο τόσο εκλεπτυσμένος ερωτισμός τους γνωρίζει μεγάλες δόξες με άριστες πιθανότητες ερωτικής επιτυχίας. Υπερπηδάνε τις όποιες αναστολές μπροστά σε ένα παθιασμένο και ειλικρινή έρωτα στον οποίο θα κληθούν να αποτελέσουν το ένα ήμισυ. Στην κρεβατοκάμαρα μπορούν να συμβούν τα πάντα καθώς έχουν ζεστή καρδιά και προσφέρουν στοργή στον σύντροφο τους. Στον εσωτερικό τους κόσμο, τους προσκαλούν ερωτικά οι πιο βαθιές απολαύσεις, χάρη σε μία δική τους παρόρμηση να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Αν ο Παρθένος είναι κτητικός με τον εραστή του, δεν θα αισθανθεί ζήλια εφόσον είναι πεπεισμένος ότι αυτός είναι αφοσιωμένος σε αυτόν. Δεν έχουν βέβαια καμία δυσκολία να προβάλουν την προσωπικότητα τους και τις κρυφές φαντασιώσεις τους για να σαγηνεύσουν τον εραστή τους. Κατά την ερωτική συνεύρεση ο Παρθένος θα προσπαθεί αυτός πάντα να έχει το πάνω χέρι και να κανονίζει τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού.
Τους χρειάζεται ένας σύντροφος, ο οποίος να είναι εξωστρεφής και γενναιόδωρος, ενώ έχουν την ικανότητα και τον προσωπικό μαγνητισμό να κατακτήσουν, σχετικά εύκολα, τους ερωτικούς τους στόχους.
ΖΥΓΟΣ : ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΘΟΥ
Οι Ζυγοί δεν ενδιαφέρονται τόσο για μία μόνιμη σχέση καθώς η μονογαμία είναι κάτι που δεν τους αφορά τόσο και παράλληλα πιστεύουν ότι η επιτυχία σε μία σχέση είναι η ελευθερία.
Τους αρέσει η καλή ζωή, έχουν καλό γούστο, κάνουν πολύ καλές συζητήσεις, αγαπιούνται πρώτα πλατωνικά και στο τέλος θα απολαύσουν και το σεξ. Όταν όμως χωρίσουν δύσκολα ξανασμίγουν. Το σεξ στην περίπτωση των Ζυγών συνδέεται απόλυτα με την αίσθηση, την αισθητική αλλά και την πρωτοτυπία.
Αν ο Ζυγός δεν βρει στο πρόσωπο του συντρόφου το άτομο που θα του κεντρίσει με γλυκό, όμορφο αλλά και έξυπνο τρόπο τα αισθητήρια του, είναι βέβαιο πως το παιχνίδι της αποπλάνησης και της ηδονής μαζί του θα χαρακτηριστεί από πλήρη αποτυχία. Τους ερεθίζει ιδιαίτερα η ιδέα ότι τους χρησιμοποιούν σεξουαλικά και ότι είναι ένα ερωτικό πιόνι στα χέρια ενός αγνώστου.
Ο Ζυγός είναι ο τέλειος εραστής ή ερωμένη και μην εκπλαγείτε αν σας δείξει μερικά τεχνάσματα δικιάς του επινόησης! Οι Ζυγοί φαίνεται να γίνονται περισσότερο σέξι όταν βρίσκονται μακριά απ’ τη ρουτίνα της καθημερινής ζωής.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ
Όλες σχεδόν οι περιγραφές του Σκορπιού τονίζουν την ένταση των παθών που τον δυναστεύουν, ιδιαίτερα στην ερωτική του ζωή. Αν και έχουν τη φήμη της μηχανής του σεξ, οι Σκορπιοί είναι ευαίσθητοι και συχνά εμπλέκονται στο σεξ συναισθηματικά.
Στην ουσία είναι από τα πιο σεμνότυφα ζώδια και χρειάζονται να εμπιστεύονται τον σύντροφό τους απόλυτα. Αν καταφέρουν να ξεπεράσουν την επιφυλακτικότητά τους, επιστρατεύουν μερικές από εκείνες τις άγριες φαντασιώσεις τους.
Δεν μιλούν ιδιαίτερα την ώρα του σεξ, προτιμούν να εκφράζονται με το άγγιγμα και τα μάτια. Αν ελευθερωθεί ο Σκορπιός γίνεται λάγνο σέξι ζώο με ένταση και μυστήριο. Ξέρει ότι ο ερωτισμός είναι κι άλλα πράγματα εκτός από τη σωματική επαφή. Στην κυριολεξία το σεξ αποτελεί την πιο αγαπημένη ασχολία των Σκορπιών και είναι πολύ σπάνιο να βρει κάποιος άτομο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο και δεν γνωρίζει καλά τις τεχνικές του έρωτα.
Ο Σκορπιός αφήνει το ένστικτο του να «κάνει παιχνίδι» και έχει την εκπληκτική ικανότητα να διαισθάνεται τις κρυφές επιθυμίες του συντρόφου του. Δεν θέλουν με τίποτα τη ρουτίνα. Ζητούν φαντασία στο σεξ, πειραματισμούς, και προκαταρκτικά παιχνίδια.
ΤΟΞΟΤΗΣ: ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
Ο Τοξότης είναι ζώδια θετικό, με έντονη την ανάγκη να εκφραστεί ερωτικά. Είναι ζώδιο που θέλει να χαίρεται το σεξ και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει να γίνει μια μηχανική διαδικασία ρουτίνας ανάμεσα σε αυτόν και τον ή την σύντροφο του.
Οι Τοξότες προσπαθούν πάντα να μετατρέψουν την ερωτική συνεύρεση σε συναρπαστική περιπέτεια των αισθήσεων και για τους δύο και συνήθως διαθέτουν την απαραίτητη τεχνική για να το καταφέρουν. Ο συντελεστής του σεξ του Τοξότη βρίσκεται λοιπόν ψηλά και σίγουρα συμπαρασύρει με το πάθος του και αυτόν που θα βρεθεί στο πλάι του. Ο Τοξότης απολαμβάνει όσο κανείς άλλος τα χάδια στα πόδια και κυρίως στο εσωτερικό των μηρών. Πείτε του να ξαπλώσει ανάσκελα και ξεκινήστε ένα αργό μασάζ με χλιαρό αρωματικό λάδι, από τις πατούσες μέχρι ψηλά στους μηρούς. Η έκσταση του θα είναι τόσο μεγάλη, που ίσως στη συνέχεια στο σεξ να μην αντέξει παραπάνω από μερικά λεπτά.
Οι Τοξότες είναι φλογεροί, ειλικρινείς και ευθείς στις σχέσεις τους αλλά ασκούν έλεγχο πάνω στην σεξουαλικότητα τους. Εάν απογοητευτούν ερωτικά, μπορεί να νιώθουν άσχημα γι΄ αυτό σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΦΛΟΓΑ
Ο Αιγόκερος είναι ζώδιο που έλκει τους άλλους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο Αιγόκερος είναι πολύ σεξουαλικός, όμως δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα πάει στο κρεβάτι με κάποιον η κάποια χωρίς δεύτερη σκέψη.
Οι Αιγόκεροι ψάχνουν για τον εραστή ή την ερωμένη των ονείρων τους, χεδιάζουν να είναι δικός τους για πάντα, και πρέπει να ταιριάζει με τα δικά τους συγκεκριμένα ιδανικά. Οτιδήποτε κάνουν, το κάνουν καλά, έτσι συνήθως γίνονται τέλειοι σύζυγοι. Στον έρωτα είναι σοβαροί και υπερβολικά πιστοί αλλά ξέρουν να κάνουν παθιασμένο σεξ. Είναι λίγο ματαιόδοξοι , λατρεύουν τα κομπλιμέντα και φροντίζουν πολύ την εμφάνιση τους.
Όταν είναι ευτυχισμένοι και ασφαλής με την τέλεια σχέση θα είναι τόσο σέξι και φλογεροί όσο κανένα άλλο ζώδιο. Οι Αιγόκεροι ξεγελούν με το δυναμισμό και τη σκληρότητα τους, αλλά πίσω από όλα αυτά, κρύβεται μια ευαίσθητη ψυχή. Ένα από τα ευχάριστα χαρακτηριστικά τους, είναι η αίσθηση του χιούμορ που τις διακρίνει.
Επιδεικνύουν τη σεξουαλικότητα τους, είναι αισθησιακοί και έχουν μια αδιάφορη και συγκρατημένη γοητεία που είναι πολύ σαγηνευτική.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕΞ
Οι Υδροχόοι ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τη μοναδικότητά τους που μερικές φορές υπερισχύουν στον εραστή που προσπαθούν να πλανέψουν και γίνονται πολύ διανοητικοί, πολύ ανεξάρτητοι, ή ενδιαφέρονται πολύ για τον κόσμο σαν σύνολο παρά να αφοσιωθούν στο άτομο που είναι κοντά τους.
Μια καλή και μακροχρόνια σχέση είναι σημαντική για έναν Υδροχόο – αλλά όχι εύκολο να πετύχει. Συνήθως, αποφεύγουν τους περιορισμούς που επιβάλλονται από τις μόνιμες σχέσεις. Έχουν την ανάγκη να διατηρήσουν μέρος της ανεξαρτησίας τους. Παρόλα αυτά, ένας Υδροχόος μπορεί να γίνει πολύ πιστός και αφοσιωμένος σύζυγος!
Ο Υδροχόος μπορεί να γοητεύσει χάρη στις μεγάλες του ιδέες, τα μεταρρυθμιστικά του σχέδια, την αυτοθυσία και τον αλτρουισμό του. Οι ερωτικές του σχέσεις διακατέχονται από αστάθεια. Αν και τα συναισθήματα που αναπτύσσει είναι πολλές φορές βαθιά, δεν εκδηλώνει τι σκέπτεται και τι αισθάνεται μ’ αποτέλεσμα να δείχνει απόμακρος και αδιάφορος.
Παρόλα αυτά, αν αισθανθεί πραγματικά την αγάπη, αυτό θα γίνει για μία και μόνο φορά, τότε μπορεί να είναι σταθερός και να κάνει οικογένεια, γιατί αγαπάει πολύ τα παιδιά.
ΙΧΘΕΙΣ : ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ
Οι Ιχθείς είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί, ξέρουν να αγαπούν βαθιά και να δίνονται ολοκληρωτικά στις σχέσεις τους. Παρόλα αυτά θεωρούνται από τα πιο άπιστα ζώδια, λόγω της πολυπλοκότητάς τους και της ικανότητας που έχουν να κρύβονται πολύ καλά.
Τα πάθη τους είναι έντονα και λατρεύουν τις απολαύσεις των αισθήσεων. Αν αγαπήσουν πραγματικά, όμως, το έντονο συναίσθημά τους κάνει να μην μπορούν να αρνηθούν οτιδήποτε στο σύντροφό τους, καθώς δεν θέλουν να τον στεναχωρούν.
Πολλές φορές κάνουν ένα γάμο από ανασφάλεια ή από φόβο μη χάσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Όταν, όμως, τους περικυκλώσουν οι καθημερινές υποχρεώσεις, τους καταλαμβάνει μια έντονη τάση φυγής. Έτσι, πολύ συχνά, οδηγούνται στο διαζύγιο, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που καταφεύγουν σε παράνομες σχέσεις. Είναι ευαίσθητοι, συμπονετικοί και τρυφεροί, αλλά έχουν την τάση να ερωτεύονται ακατάλληλους για τον χαρακτήρα τους ανθρώπους.
Οι Ιχθείς είναι πολύ ρομαντικοί, κάτι που δύσκολα μπορεί να συμφιλιωθεί με την πρακτική πλευρά μιας μακροχρόνιας σχέσης. Είναι πολύ πιθανό να αναπτύξουν υποσυνείδητα κριτική στάση απέναντι στο ταίρι τους, κάτι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Ως εραστές οι Ιχθείς είναι πολύ τρυφεροί και ρομαντικοί.

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.