Κουτσούμπας: Παγίδα το δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Karfitsa.gr
Πολιτική

Κουτσούμπας: Παγίδα το δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

koutsoubasΚάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μίλησε σε  ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

«Δεν απαιτούμε την πλήρη συμφωνία με το πρόγραμμα του ΚΚΕ», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας, ενώ προσέθεσε «θέλουμε να μιλήσουμε και να καταλήξουμε μέσα στο κίνημα, να ενισχύσουμε την κοινωνική συμμαχία, πάνω στη βάση του ποιες είναι οι αιτίες που φθάσαμε εδώ, ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει το κίνημα, η συμμαχία, για να μην ενσωματωθεί, για να μπορέσει να βαδίσει νικηφόρα στην κατάκτηση της δικής της εξουσίας, με πρωταγωνιστή το λαό, με πρωτοπορία την εργατική τάξη, με το ΚΚΕ μπροστάρη και πανταχού παρόν».

Για την νέα κυβέρνηση είπε: «Η αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού περνάει μέσα από το δίπολο ΝΔ από τη μια, ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη με τους αναγκαίους δορυφόρους, οι οποίοι θα φανούν πολύ σύντομα, όπως και με τι αντίστοιχα διλλήματα θα σερβιριστούν. Όσοι κάνουν πως δεν βλέπουν το δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόνο τον παλιό και δοκιμασμένο γνωστό δικομματισμό προηγούμενων δεκαετιών, ή δεν θέλουν να αποκαλυφθούν οι παγίδες της αστικής τάξης, ή οι ίδιοι έχουν ήδη πέσει στην παγίδα».

Επίσης ανέφερε ότι «η επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ο ανασχηματισμός, δεν αποτελούν μια νέα κατάσταση, πολύ περισσότερο δεν αποτελούν νίκη του λαϊκού κινήματος που έφερε τα πάνω κάτω και η κυβέρνηση καταρρέει, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ