Κρίσιμη συνεδρίαση στο ΠΑΣΟΚ - Karfitsa.gr
Πολιτική

Κρίσιμη συνεδρίαση στο ΠΑΣΟΚ

Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, των «πράσινων» υπουργών, υφυπουργών, ειδικών και γενικών γραμματέων, με κομματικά στελέχη και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στη σκιά των απειλών αποχώρησης της Αριστερής πρωτοβουλίας και του Γ. Παναγιωτακόπουλου.

venizelosΕυρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου,  των «πράσινων» υπουργών, υφυπουργών, ειδικών και γενικών γραμματέων, με κομματικά στελέχη και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στη σκιά των απειλών αποχώρησης της Αριστερής πρωτοβουλίας και του Γ. Παναγιωτακόπουλου.

Ο πρόεδρος του κόμματος -και αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών πλέον- δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο συντονισμό των κυβερνητικών στελεχών που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ με τον κομματικό μηχανισμό, ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα που αναμένεται να προκύψουν.

Είναι, πάντως, άγνωστο εάν θα αναθέσει σε πρόσωπο να αναλάβει το συντονισμό μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος, όπως και αν θα ορίσει Γραμματέα της ΚΟ και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, θέσεις που παραμένουν κενές μετά τις υπουργοποιήσεις των αντίστοιχων στελεχών.

Φαβορί για τη θέση του Γραμματέα της ΚΟ είναι ο Τάκης Ρήγας και για μια εκ των δυο θέσεων του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ο Φίλιππος Σαχινίδης, που αρνήθηκε κάθε πρόταση να μπει στην κυβέρνηση.

Συνέχεια στο paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ