Ξεκινούν οι έρευνες στα γκαράζ του Norman Atlantic - Karfitsa.gr
Διεθνή

Ξεκινούν οι έρευνες στα γκαράζ του Norman Atlantic

Έσβησαν όλες οι φωτιές…

25944EDDB83663001A2112D4BD683C55

Εντός της ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες στα γκαράζ του πλοίου Norman Atlantic στο λιμάνι του Μπρίντιζι καθώς έσβησαν όλες οι εστίες φωτιάς, ενώ τοποθετήθηκαν και ειδικά συστήματα απορρόφησης καπνού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, εντός της ημέρας πυροσβέστες θα επιχειρήσουν να εισέλθουν στο πλοίο από την πόρτα εισόδου που χρησιμοποιεί ο «πιλότος» και στη συνέχεια θα μπουν με θερμικές κάμερες στα γκαράζ, αναζητώντας ανθρώπους που μπορεί να βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στα οχήματα.

Την ίδια στιγμή με αγωνία περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών και οι συγγενείς των αγνοουμένων.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, εάν ο εισαγγελέας ζητήσει στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης να αδειάσουν τα γκαράζ από τα κατεστραμμένα οχήματα τότε αυτό δεν μπορεί να γίνει στο Μπρίντιζι, καθώς δεν διαθέτει τις υποδομές.

Επίσης, στο σημείο που βρίσκεται δεμένο το πλοίο δεν μπορεί να ανοίξει ο καταπέλτης στην πρύμνη.

Στο ιταλικό λιμάνι βρίσκεται και κλιμάκιο πραγματογνωμόνων, ενώ από την περασμένη εβδομάδα έχει φτάσει κλιμάκιο τεχνικών αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής.

Έτσι εφόσον εξεταστεί το πλοίο από τον αρμόδιο νηογνώμονα και αποφασιστεί ότι είναι αξιόπλοο τότε πιθανόν εντός της εβδομάδας το Norman Atlantic να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Μπάρι, κάτι που επιθυμεί και ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση.

 

 

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ