Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον ποδηλατικό αγώνα «Μέγας Αλέξανδρος» - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον ποδηλατικό αγώνα «Μέγας Αλέξανδρος»

Που θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών σήμερα και αύριο

thessaloniki-paralia

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έθεσε σε ισχύ από τις 10 σήμερα το πρωί η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, λόγω  του διεθνούς ποδηλατικού αγώνα αντοχής «Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Μέγας Αλέξανδρος», που διεξάγεται σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι από τις 10 το πρωί και για όσο διαρκεί ο ποδηλατικός αγώνας έχει διακοπεί η κυκλοφορία κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες και συγκεκριμένα στις οδούς Μεγ. Αλεξάνδρου (από Πλατεία Επταλόφου) – Φιλιππουπόλεως – Δαβάκη – Βενιζέλου – Αγ. Παρασκευής, καθ’ όλο το πλάτος αυτών, στην οδό Μοναστηρίου και στην Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Βέροιας (μέχρι έξοδο για Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς), μόνο στο ρεύμα πορείας του αγώνα (ρεύμα πορείας προς έξοδο πόλης), στην Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς (από την Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Βέροιας μέχρι την έξοδο για Ν. Φιλαδέλφεια) – στην Επ.Ο. από την έξοδο της Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς για Ν. Φιλαδέλφεια και στην Επ.Ο. από Ν. Φιλαδέλφεια για Μπακέικα (μέχρι τα όρια αρμοδιότητάς της ΓΑΔΘ με την Α.Δ. Κιλκίς), καθ’ όλο το πλάτος αυτών.

Να σημειωθεί ότι αύριο στο πλαίσιο διεξαγωγής του 2ου ΕΤΑΠ του αγώνα από τις 10.30 το πρωί θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα και συγκεκριμένα στην Επ.Ο. από Νέο Αγιονέρι για Πρόχωμα (από τα όρια αρμοδιότητάς μας με την Α.Δ. Κιλκίς) – στην Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ευζώνων (από Πρόχωμα για Βαθύλακο) και στην Επ.Ο. από Βαθύλακο για Νέο Αγιονέρι (μέχρι τα όρια αρμοδιότητάς μας με την Α.Δ. Κιλκίς), στην Επ.Ο. από Μικρόκαμπο για Ξηροχώρι (από τα όρια αρμοδιότητάς μας με την Α.Δ. Κιλκίς) – στην Επ.Ο. από Ξηροχώρι για Νέα Φιλαδέλφεια και στην Επ.Ο. από Νέα Φιλαδέλφεια για Μπακέικα (μέχρι τα όρια αρμοδιότητάς της ΓΑΔΘ με  την Α.Δ. Κιλκίς), καθ’ όλο το πλάτος αυτών.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφεύγουν τις συγκεκριμένες περιοχές κατά τη διάρκεια του αγώνα ενώ έχει ενημερωθεί και ο ΟΑΣΘ για να προβεί στην προσαρμογή των δρομολογίων που θα ακολουθούν τα λεωφορεία που κινούνται στις περιοχές διεξαγωγής του αγώνα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ