Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: Ο Γκλεν Κιμ δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ - Karfitsa.gr
Οικονομία

Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: Ο Γκλεν Κιμ δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει εμπειρογνώμονες για την...

ypourgeio oikonomikon

Η εταιρεία στην οποία είναι συνεργάτης ο κ. Γκλεν Κιμ δεν έχει εισπράξει έως σήμερα από το Ελληνικό Δημόσιο ούτε ένα ευρώ, πόσο μάλλον τις 125.000 ευρώ το μήνα που υποστηρίζει το Βήμα της Κυριακής, τονίζουν κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών. Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι το αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός καταγράφει και το ρεπορτάζ, καθώς, όπως σημειώνεται, «δεν έχει πληρωθεί γιατί δεν υπήρχε τρόπος».

Με αφορμή δημοσίευμα του Βήματος, σύμφωνα με το οποίο ο πρώην σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη, Γκλεν Κιμ ισχυρίζεται ότι είχε συμφωνήσει προφορικά με τον πρώην υπουργό Οικονομικών μηνιαία αμοιβή για τις υπηρεσίες του, 125.000 ευρώ, οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν:

«Η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει εμπειρογνώμονες για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής συμφωνίας, και ο κ. Κιμ είναι εξειδικευμένος σε θέματα διαπραγμάτευσης με διεθνή πολυετή εμπειρία έχοντας, μάλιστα, εργαστεί στο παρελθόν και πάλι στη χώρα μας.

«Εκτιμώντας ότι η παρουσία του στο πλευρό της κυβέρνησης δεν ενοχλεί – για ποιο λόγο άλλωστε; – η πληρωμή της εταιρείας για την οποία εργάζεται θα γίνει μέσα από τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες» πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ