Λαϊκός… ξεσηκωμός στη Θεσσαλονίκη – Εφτά(!) προγραμματισμένες συγκεντρώσεις - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Λαϊκός… ξεσηκωμός στη Θεσσαλονίκη – Εφτά(!) προγραμματισμένες συγκεντρώσεις

Διαμαρτυρίες για το Ασφαλιστικό και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας – Τιμάται η Εργατική Πρωτομαγιά

τρακτέρ πορεία ΠΑΜΕ Agrotica

Εφτά(!) προγραμματισμένες συγκεντρώσεις για σήμερα στη Θεσσαλονίκη, που αναμένεται να παραλύσει κυκλοφοριακά, καθώς η σημερινή μέρα είναι κανονικά εργάσιμη για τα μαγαζιά κι ενώ είναι σε εξέλιξη 48ωρη απεργία του ΟΑΣΘ… Οι διαδηλωτές θα διαμαρτυρηθούν για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση που ψηφίζεται από τη Βουλή, αλλά και για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, ενώ για σήμερα έχουν μεταφερθεί και οι εκδηλώσεις μνήμης για την Εργατική Πρωτομαγιά, που διεθνώς τιμήθηκε την περασμένη Κυριακή (ανήμερα του Ορθόδοξου Πάσχα).

Στις 10:30 είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο άγαλμα του Βενιζέλου, αλλά και του ΚΚΕ-ΜΛ στην Καμάρα.

Την ίδια ώρα, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου διαμαρτύρονται για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

Για τις 11:00 είναι προγραμματισμένη η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Εργάτη (μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης) από το ΕΚΘ (αλλά και την ΕΔΟΘ, την ΕΣΗΕΜ-Θ κ.ά.), ενώ θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Την ίδια ώρα, αγρότες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στα Πράσινα Φανάρια και θα κινηθούν προς το Λευκό Πύργο.

Οι διαμαρτυρίες για το ασφαλιστικό συνεχίζονται και το απόγευμα, καθώς στις 18:00 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της Λαϊκής Ενότητας και ατόμων του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στην Καμάρα και στις 19:00 της διαδικτυακής πρωτοβουλίας «Αρκετά» στο Λευκό Πύργο.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ