, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Κώστας Φαλελάκης για Μηνά Χατζησάββα: Αν ζούσε σήμερα, θα παντρευόμασταν αμέσως (Video)

O Kώστας Φαλελάκης έκανε δηλώσεις σχετικά με το νομοσχέδιο υπέρ των γάμων των ομόφυλων ζευγαριών. 

«Η πολιτική οφείλει να αφουγκράζεται την κοινωνία και να την πηγαίνει μπροστά. Μπορεί να χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να συμφιλιωθεί η κοινωνία με αυτό, αλλά ο οξυδερκής πολιτικός το προβλέπει αυτό, δίνει τον νόμο, πατάει ο άλλος πάνω σε αυτό, φαίνεται, υπάρχει, διεκδικεί και δεν μπορεί να του το αρνηθεί κανείς», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φαλελάκης.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Η χώρα αυτή μέχρι τώρα με αγνοούσε. Ξέρετε όλοι την περιπέτεια που έζησα, δεν μπορούσα να πάρω το σώμα του συντρόφου μου, γιατί δεν ήμουν τίποτα γι’ αυτόν. Είναι μια μέρα χαράς, γιατί το αόρατο έγινε ορατό, η πολιτεία υπερασπίστηκε το ανυπεράσπιστο».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Μηνά Χατζησάββα, με τον οποίο ήταν σε σχέση για πολλά χρόνια, δήλωσε: «Αν ζούσε σήμερα, θα χαιρόταν πολύ και θα παντρευόμασταν βεβαίως αμέσως».

Κλείσιμο

Συμπλήρωσε επίσης: «Θα είχαμε ήδη κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά δεν προλάβαμε, ψηφίστηκε 23 μέρες μετά το θάνατό του. Και θα ήμασταν κι εμείς ισότιμο ζευγάρι, μέσα στα υπόλοιπα ζευγάρια της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι ωραίο;».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.