, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Σπ. Μπιμπίλας: «Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου… Όταν έχασα τον μεγάλο μου έρωτα δεν ήθελα να ζω»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από το βήμα της Βουλής, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση για τις προσωπικές του επιλογές.

Μιλώντας στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα ανέφερε πως «Ένιωθα ότι μου συμβαίνει κάτι περίεργο και έπρεπε να πορευτώ με αυτό, αλλά χωρίς να το πω. Δεν το είπα σε κανέναν. Δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ, μέχρι που μεγάλωσα πολύ.

Ο πατέρας μου είχε πεθάνει όταν ήμουν παιδί, η μητέρα μου το έμαθε και το αποδέχθηκε μετά. Θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο που εγώ δε γεννήθηκα όπως εκείνη θα ήθελε. Το έμαθε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα κάποιου ανθρώπου που ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν.

Είχαμε μια ιστορία όχι εύκολη στο σπίτι, όπου μου συμπαραστάθηκαν τα αδέλφια μου. Με πήγε σε ψυχολόγο, πήγαμε σε ομαδική ψυχοθεραπεία και μετά από 5 συνεδρίες της είπα ότι πρέπει να φύγουμε και να αποδεχθεί αυτό που είμαι. Ήξερε και τους συντρόφους μου».

«Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου, αλλά οι ουσιαστικές σχέσεις που έχουν μείνει στην καρδιά μου είναι πολύ μεγάλες, δεκαετίας. Όταν έχασα τον δεύτερο έρωτα της ζωής μου που ήταν ο μεγαλύτερος, είχα φτάσει σε ένα σημείο να μη θέλω να ζω. Μπήκε ο τρίτος έρωτας στη ζωή μου που με ξανά ανέβασε στα ουράνια»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.