, Τρίτη
29 Νοεμβρίου 2022

Βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ DNA για το παιδί του Άνθιμου Ανανιάδη

Πριν από λίγες ημέρες έγινε η εξέταση DNA που είχε ζητήσει ο γνωστός ηθοποιός για να αποφανθεί η πατρότητα του παιδιού. Πρώτα η Μαρία Νεφέλη Γαζή με τον εννιά μηνών γιο της και στη συνέχεια ο Άνθιμος Ανανιάδης επισκέφτηκαν ιδιωτικό κέντρο για να υποβληθούν σε εξέταση DNA.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης εξέδωσε μία ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία χαρακτηρίζει τον μικρό γιο του και έβαλε το hashtag, #Ananiadiskid.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Instagram του «Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιός μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδώ και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης».

Είναι πλέον δεδομένο ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης είναι ο πατέρας του παιδιού της Μαρίας Νεφέλης Γαζή, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τεστ DNA, είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Ευτυχείτε».

Δείτε το απόσπασμα: