, Κυριακή
29 Ιανουαρίου 2023

Γιατί ο Λιανός έφυγε από την «Ελένη»;

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός μίλησε πρώτη φορά για το παρασκήνιο της αποχώρησής του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα θετικό

Ο Γιώργος βρέθηκε καλεσμένος στον βραδινό show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show, και μίλησε την περίοδο της αποχώρησής του από την «Ελένη».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Προσπαθώντας να θυμηθώ τις συζητήσεις που έκανα εκείνο τον καιρό, φεύγοντας από την Ελένη Μενεγάκη με όχι και τόσο καλές συνθήκες. Είχα άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Απλά υπήρχε μια διαδικασία ανανέωσης της όλης ομάδας. Δεν θα μπορούσε κάποιος να μου κόψει το συμβόλαιο, απλά ένιωσα ότι υπήρχε ένα κλίμα το οποίο δεν ήταν τόσο θετικό για μένα».

Ο Γρηγόρης ξαφνιάστηκε με την απάντηση του καλεσμένου και προσπάθησε να μάθει περισσότερα για το αυτό παρασκήνιο. Στις διευκρινιστικές ερωτήσεις του παρουσιαστή ο Λιανός τόνισε «Ή θα ήμουν στην εκπομπή και θα ήμουν αφανής ήρωας και δεν θα έκανα πολλά πράγματα, ή θα έπρεπε να παραμείνω και να κατσικωθώ στο συμβόλαιο και να πω “μάγκες, θα με πληρώνετε γι’ άλλο ένα χρόνο, δεν με νοιάζει τι κάνετε κλπ.”. Εγώ δεν ένιωθα καλά με το δεύτερο σενάριο. Επομένως, όταν αντιλήφθηκα ότι υπάρχει γενικότερα μια αρνητική ενέργεια, το συζήτησα με την Ελένη κατευθείαν και το λύσαμε και έφυγα. Αλλά έφυγα μην έχοντας να κάνω κάτι άλλο».

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη: