23:23, Τετάρτη
26 Ιανουαρίου 2022

Γιατί πρόσφεραν αστρονομικό ποσό στον Ντάνο

Ο νικητής του «Survivor», Γιώργος Αγγελόπουλος, παραδέχθηκε πως είχε μια κουβέντα για μπει στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, όμως δεν μπορούσε λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του στη σειρά «Tατουάζ».

Πράγματι, πρόταση έγινε στον Ντάνο, στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και στο περσινό φαβορί Κατερίνα Δαλάκα, που ήδη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, καθώς απάντησε καταφατικά στην πρόταση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι.

Στον Ντάνο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, προσφέρθηκαν στην κυριολεξία «γη και ύδωρ» και συγκεκριμένα το’ ποσό των 350.000 ευρώ, προκειμένου να πει το πολυπόθητο «ναι» για την επιστροφή του στο ριάλιτι που τον έκανε πανελληνίως γνωστό. Φόρμουλα για να μπει υπήρχε. Καθώς το «Τατουάζ» θα ολοκληρωθεί φέτος στα τέλη Ιουνίου, τα γυρίσματα για το ρόλο του «Στέφανου» θα μπορούσαν να έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα και ο Αγγελόπουλος να έμπαινε στο «Survivor» αμέσως μετά το Πάσχα.

Το ποσό ήταν πολύ δελεαστικό για τον νικητή του πρώτου «Survivor», ωστόσο, αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά. Ένας από τους λόγους, όπως αναφέρει το περιοδικό είναι η εξέλιξη του ως ηθοποιός.