04:53, Κυριακή
03 Ιουλίου 2022

Δεν θα επιστρέψει καλλιτεχνικά η Ελένη Φουρέιρα στην Ελλάδα;

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά την μεγάλη της επιτυχία στην Eurovision έλειπε για πολύ καιρό σε περιοδεία στο εξωτερικό και αποτελεί άγνωστο αν θα ξαναγυρίσει Ελλάδα για τις επόμενες σεζόν.

Η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» του κυπριακού ΡΙΚ.

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν και πότε θα επέστρεφε στα μπουζούκια της Αθήνας. «Δεν έχω παρατήσει τη δουλειά μου στην Αθήνα. Απλώς και εγώ και η εταιρία μου, θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δόθηκε λόγω της Eurovision για ένα άνοιγμα στο εξωτερικό και φροντίζω να μην κλείνω πολλές δουλειές εδώ (σ.σ. Ελλάδα), ώστε να είμαι διαθέσιμη για συναυλίες και εκπομπές έξω» απάντησε.

«Δυστυχώς, αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται εύκολα. Δεν μπορώ να δεσμευτώ με έναν επιχειρηματία εδώ και να είμαι κάθε βδομάδα στο κέντρο του γιατί μετά θα χάσω πολλές προτάσεις από τις άλλες χώρες. Προς το παρόν, εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία που μας δόθηκε και εννοείται σύντομα θα επιστρέψω κανονικά και στα κέντρα, και στα μπουζούκια και όλα μια χαρά» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.