23:21, Πέμπτη
06 Οκτωβρίου 2022

«Δεν μπορώ να κάνω παιδί…» εξομολογήθηκε γνωστή ηθοποιός

Ο λόγος για την Τζένη Διαγούπη, η οποία αποκάλυψε σε συνέντευξη της πως λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορεί να κάνει παιδί, όμως τονίζει ότι «αν θες ένα παιδί μπορείς να το αποκτήσεις» και στέλνει το μήνυμά της στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν παρόμοια κατάσταση.

Η ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ηappy Day», «Λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που μου είχαν προκύψει, γνώριζα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί. Οπότε μετά το πήρα λίγο πιο απαλά και απλά το θέμα. Μακάρι να μπορέσω και να έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου ένα παιδί απ’ όπου να ‘ναι».

Στο τέλος της συνέντευξης της θέλησε να δώσει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια θέση, συμβουλεύοντας  «Οι γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδί, να πουν ένα χ@στ@κ@ στην κοινωνία, να κοιτάξουν την υγεία τους, να μην ταλαιπωρούνται όταν αποφασίζουν και σε πιο μεγάλη ηλικία να κάνουν παιδί με όλες αυτές τις εξωσωματικές. Από κάποια ηλικία και μετά, είναι σκληρό αυτό που θα πω, μπορεί και να μη ζουν για να χαρούν αυτό το παιδί που θα έχουν αποκτήσει τελικά με τόσο μεγάλο βάρος».

Δείτε το απόσπασμα: