20:43, Σάββατο
25 Ιουνίου 2022

Δύο ξένοι, το πάλαι ποτέ ζευγάρι Καλλίτσης-Χριστοπούλου στην δικαστική αίθουσα

Χωρίς να ανταλλάξουν ούτε κουβέντα, εμφανίστηκαν την Παρασκευή στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ο γνωστός κομμωτής, Πάνος Καλλίτσης και η πρώην σύζυγός του, booker μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου. Οι δυο τους βρέθηκαν στις δικαστικές αίθουσες λόγω της αιματηρής ληστείας που έπεσαν θύματα τον Ιανουάριο του 2016.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο πρόεδρος του Μικτού Εφετείου της Αθήνας, αναγκάστηκε να ανακοινώσει τη διακοπή της δίκης, καθώς ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα, ζήτησε χρόνο από το δικαστήριο για να μελετήσει τη δικογραφία.

Αυτό που προκάλεσε την εντύπωση όσων βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα ήταν πως, αν και οι δυο celebrities έχουν περάσει πολλά μαζί, δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, την οποία παρακολούθησαν από απόσταση.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται ένας αστυνομικός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 42χρονος κρατούμενος των φυλακών, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε πολυετείς καθείρξεις 12 ως 54 χρόνων.

Οι τρεις τους κατηγορούνται πως το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου 2016 παραφύλαξαν στο γκαράζ του σπιτιού του πρώην ζευγαριού, την ώρα που επέστρεφαν από το κομμωτήριο του Καλλίτση στο Χαλάνδρι. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο γνωστός κομμωτής από τρεις σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, ενώ και η σύζυγός του δέχθηκε μια σφαίρα στο χέρι.