23:31, Πέμπτη
06 Οκτωβρίου 2022

Δύσκολες στιγμές για γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο.

Ο λόγος για τη Νίνα Βλάχου, η οποία μετά τον χαμό του συζύγου της προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η ίδια δήλωσε μέσα από συνέντευξη της στην εφημερίδα Espresso, την άσχημη κατάσταση της ψυχολογίας της.

«Μου λείπει το ανεπανάληπτο χιούμορ του, το μυαλό του. Έμπαινε μέσα στο σπίτι και γέμιζαν τα πάντα. Ήταν περιζήτητος στις παρέες για το χιούμορ, το μυαλό του, τη μόρφωσή του. Ένας άνθρωπος που δεν κυνήγησε ποτέ το χρήμα. Ήμασταν στη ΜΕΘ και δεν πίστεψα στιγμή πως θα “φύγει”. Ακόμη και όταν ήρθε ο γιατρός και μου είπε “κυρία Βλάχου, ετοιμαστείτε γιατί σήμερα μπορεί να έχουμε εκπλήξεις”, εγώ του είπα “δηλαδή, γιατρέ, λέτε να βγούμε;”. Τόσο δεν ήθελα να πιστέψω ότι ερχόταν το τέλος», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.
Επίσης, πρόσθεσε «Πέρασα και περνάω πολύ δύσκολα και δεν ντρέπομαι να πω ότι κάνω προσπάθειες για να σταθώ στα πόδια μου μετά την απώλεια του άντρα μου, πόσω μάλλον όταν δεν έχω και παιδιά. Έχω, βέβαια, τα ανίψια μου, τα οποία υπεραγαπώ, τα αδέλφια μου, τους στενούς μου συγγενείς που είναι πάντα κοντά μου… Εκείνη που μου στάθηκε πάρα πολύ, επίσης, ήταν η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη μέσα από τα καθημερινά τονωτικά μηνύματα που μου έστελνε και την ευχαριστώ».