, Κυριακή
27 Νοεμβρίου 2022

Εξομολόγηση: Πως κατάφερε ο Νίκος Μουτσινάς να χάσει τόσα κιλά

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει πώς πήρε την απόφαση να χάσει τα παραπανίσια κιλά και τον τρόπο που προσπάθησε και κατάφερε τον στόχο του.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ανέβηκε μία μέρα στη ζυγαριά και είδε ότι είχε φθάσει 103 κιλά, από εκείνη την στιγμή αποφάσισε να αλλάξει στάση όχι μόνο απέναντι στο φαγητό αλλά και τον εαυτό του.

Ο Νίκος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία περσινή φωτογραφία του που απεικονίζεται με παραπανίσια και εξομολογείται το αγώνα του. Συνοδευτικά της φωτογραφίας έγραφε τον τρόπο που ένιωσε μόλις ανακάλυψε πως φερόταν στο εαυτό του. Την προσπάθεια που έκανε όχι για τα σχόλια των άλλων, αλλά για την δική του αυτοεικόνα.

Συγκεκριμένα, έγραψε «Δεν μου άρεσα καθόλου. Πήρα λοιπόν την απόφαση να σταθώ απέναντι σε μένα και να με αγκαλιάσω , να κάνω το χρέος μου απέναντι στον εαυτό μου, απέναντι στο σώμα μέσα στο οποίο ζω, να με σεβαστώ και να με αγαπήσω από την αρχή»

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε υγιεινή διατροφή, χάνοντας κιλά αργά και σταθερά με υπομονή κατάφερε να δει διαφορά στο σώμα του. Το μήνυμα του για όλους όσους βρίσκονταν ή βρίσκονται στην ίδια κατάσταση είναι «Αν το έκανα εγώ (που δεν φημίζομαι για την υπομονή μου σχετικά με την στέρηση) μπορείς κι εσύ! Αλήθεια μπορείς! Αρκεί να σκεφτείς τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του! Γίνε σύμμαχος σου, μάθε να σε αγαπάς και να είσαι ευτυχισμένος».