05:32, Τετάρτη
28 Σεπτεμβρίου 2022

Η εξομολόγηση της Ελένης Πέτα για τον κατά πολύ νεότερο σύζυγό της

Η Ελένη Πέτα σε μία εκ βαθέων συνέντευξη μίλησε μεταξύ άλλων για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της, Κώστα Λιόλιο, τα σχόλια αλλά και πόσο την βοήθησε όταν έμεινε έγκυος στον τέταρτο μήνα της σχέσης τους.

Η Ελένη είπε αρχικά στην εκπομπή «Το πρωινό» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της: «Ειδικά τα πρώτα χρόνια, ό,τι μου πρότειναν οι εταιρείες δεν ήταν στα θέλω μου. Ήταν πράγματα λίγο πιο λαϊκά, πιο εύπεπτα, πιο ελαφριά, που εγώ δεν ήθελα να λέω τέτοια πράγματα, ούτε και να κάνω τέτοιες συνεργασίες. Ως νεότερη με πείραζαν κάποια πράγματα στις συνεργασίες. Με ρίχνανε συνήθως στα προγράμματα γιατί δεν είμαι άνθρωπος που διεκδικώ και παλεύω για τα θέλω μου. Εννοείται ότι πέρασα το να μου χαμηλώνουν τα μικρόφωνα. Ήταν πράγματα που δεν μου αρέσουν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Το τρως ελαφρώς και μετά λες δεν θέλω».

Όσο για τον σύζυγό της, τόνισε: «Η ζωή τα έφερε και κολλήσαμε αμέσως. Στον τέταρτο μήνα που ήμασταν μαζί, έμεινα και έγκυος. Η διαφορά ηλικίας είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας που από την πρώτη στιγμή έδειξε απίστευτη ωριμότητα και χάρη σε αυτόν έγινε ό,τι έγινε. Ακόμα και στο στάδιο της εγκυμοσύνης ο Κώστας ήταν ο βράχος μου. Αυτός στήριζε εμένα και αυτό το πράγμα είναι πάρα πολύ σπάνιο. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά, δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι με μικρότερο άντρα παντρεμένη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!