, Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

Η νέα εκπομπή του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Ο τηλεοπτικός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος έχει ήδη δική του τηλεοπτική εκπομπή, όμως σκέφτεται να επεκταθεί ακόμη περισσότερο στον τηλεοπτικό χώρο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό «My TV», αποκάλυψε  πως έχει κάνει γυρίσματα για μια νέα εκπομπή.

«Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν γίνει προτάσεις αλλά δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ! Είμαι μάγειρας, ασχολούμαι με το φαγητό όσες ώρες είμαι ξύπνιος την ημέρα και δεν ασχολούμαι με την οικογένεια μου. Νομίζω δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο αλλά ούτε και θα ήθελα». Στην ερώτηση για την ευκολία της  τηλεοπτικής  συνύπαρξης  με έναν φίλο απάντησε «Είναι εύκολο γιατί γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Ο Ηλίας ήταν αρχισυντάκτης μου στο «Blind Taste», που κάναμε για τρία χρόνια στο Star και είχαμε καθημερινή επαφή. Από την άλλη, θεωρώ ότι ο Ηλίας είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος που θα συναντήσεις στον κόσμο. Είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, ήρεμος, ψάχνει να βρει λύσεις για ία πάντα. Η συνεργασία είναι εκπληκτική».

Για την δεύτερη εκπομπή που ετοιμάζει δήλωσε «Έχουμε κάνει, όντως, κάποια γυρίσματα για μία ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία προορίζεται για τον ΣΚΑΙ και έχει να κάνει κυρίως με την Ευρώπη. Τώρα την έχουμε αφήσει λίγο πίσω λόγω άλλων υποχρεώσεων, αλλά ευελπιστούμε ότι θα βγει στον αέρα είτε φέτος είτε του χρόνου».