23:40, Πέμπτη
06 Οκτωβρίου 2022

Η Ναταλία Γερμανού ανοίγει την καρδιά της για σχέσεις που δεν γνωρίζαμε!

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha, η παρουσιάστρια του «Καλύτερα Δε Γίνεται» άνοιξε την καρδιά της για όλους κι όλα.
Για τα «μηνύματα μίσους» είπε:
«Εγώ με το twitter έχω μια σχέση ιδιαίτερης αγάπης, δεν ξέρω γιατί. (…) Και σκέφτηκα πως όταν ένας άνθρωπος μπαίνει στη διαδικασία να σου γράψει ένα μήνυμα “μίσους” είναι κι αυτό μια μορφή ενδιαφέροντος. Είναι ένας τρόπος να σου πει “σε παρακολουθώ, ίσως όχι για να σου πω ότι είσαι καταπληκτική και Θεά” αλλά να σου πει “σε βλέπω αλλά μου τη σπάει αυτό”.
Για την προσωπική της ζωή:
«Στη ζωή μου έχω πάρα πολύ ερωτευτεί, ενθουσιαστεί, γελάσει, πονέσει… Τα έχω κάνει όλα! (…) Ξέρεις κάτι άφησα λίγο πίσω; Τη δημιουργικότητα της δουλειάς μου. Και τότε είπα ότι θέλω να δουλέψω πολύ και σοβαρά, να κάνω όλα αυτά που δεν έκανα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ζω, ότι εργάζομαι και απλά επιβιώνω, αναπνέοντας μηχανικά. Αλλά δεν είναι μια προσωπική ζωή που έχει τόσο ενδιαφέρον ώστε να δει και το φως της δημοσιότητας»

Για τη σχέση της με την Μαρία Ιωαννίδου:
«Σχέσεις καλές είχαμε πάντα γιατί ήταν μία πολύ καλή μητριά. Απλώς πάντα έχει το παράπονο, το οποίο κατανοώ απόλυτα, ότι δεν βρισκόμαστε όσο συχνά θα ήθελε» εξήγησε.
Η άγνωστη σχέση με τον Απόστολο Γκλέτσο:
Για άγνωστο ειδύλλιό της με τον Απόστολο Γκλέτσο, πριν 23 χρόνια, αποκάλυψε: «Μιλούσαμε στην εκπομπή πριν από δύο Σαββατοκύριακα για τον Απόστολο και νόμιζα ότι ήταν γνωστό, πως το ξέρανε. Η σχέση μας είχε κρατήσει πάρα πολύ, σχεδόν τρεις μήνες ή τέσσερις. Ήταν το 1995. […] Εννοείται πως είναι από τους πιο ωραίους άντρες. Για αρχή είναι από τους πιο εντάξει, από τα καλύτερα παιδιά που έχω κάνει σχέση, από τα πιο σωστά παλικάρια. Έχει και τρομερή πλάκα! Όσο πρόλαβα να τον ζήσω, πολύ τον ζήλευα. Αλλά δεν πρόλαβα και πολύ, ήταν λίγο σύντομο».