, Τρίτη
23 Απριλίου 2024

search icon search icon

Μαρία Σατραζέμη: «Είχα μία σχέση και με εγκατέλειψε μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο!»

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μέτα τα Μεσάνυχτα» ήταν η Μαρία Σατραζέμη, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, αλλά και την εγκατάλειψη από τον σύντροφό της μετά τη διπλή μαστεκτομή που υπέστη.
«Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο έπαθα σοκ, χρειάστηκα χρόνο για να το πιστέψω! Είχα μία σχέση 5 ετών και με εγκατέλειψε μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο! Σε ένα τσακωμό με το σύντροφο μου, μου είπε ότι θέλει γυναίκα που να έχει στήθος. Η διπλή μαστεκτομή είναι δύσκολη σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, νιώθεις άφυλος. Ο καρκίνος με έκανε να θέλω να ζήσω και μάλιστα να ζήσω καλά! Με την μαστεκτομή φοβόμουν την απόρριψη από το άλλο φύλο. Για πολύ καιρό δεν έβγαζα την μπλούζα μου στο κρεβάτι για να μην καταλάβει ο άλλος ότι δεν έχω στήθος. Ζητάω συγγνώμη από όλους τους συντρόφους μου γιατί τώρα καταλαβαίνω ότι πέρασαν δύσκολα και αυτοί», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σατραζέμη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.