, Παρασκευή
12 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ναταλία Δραγούμη: Δεν είμαστε ανταγωνιστές με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Για την εκπομπή της στην ΕΡΤ “Στα τραγούδια λέμε ναι”, τονίζοντας πως βλέπει ανταγωνιστικά τον Σπύρο Παπαδόπουλο, μίλησε στο περιοδικό “tv kous kous” που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου, η Ναταλία Δραγούμη.
Τηλεοπτικά, θα συνεχίσετε με την εκπομπή “Στα τραγούδια λέμε ναι”. Νιώθετε ότι “κουμπώσατε” με το εν λόγω φορμάτ;
Νιώθω ότι όντως έχω κουμπώσει με αυτό το πρότζεκτ. Νιώθω χαρούμενη που θα συνεχίσουμε και του χρόνου, γιατί εξαρχής πίστευα στη διάρκεια αυτής. Μια τέτοια εκπομπή θέλει διάρκεια για να μπει στις ζωές των τηλεθεατών, θέλει τον χρόνο της να χτιστεί. Αντίστοιχα, και ο παρουσιαστής θέλει διάρκεια για να αγαπηθεί. Θέλει χρόνο για να σε νιώσουν ως οικείο πρόσωπο οι τηλεθεατές.
Θα παραμείνετε στη ζώνη της Παρασκευής;
Αυτά τα ρυθμίζει η ΕΡΤ, αλλά θεωρώ ότι η μέρα μας είναι η Παρασκευή. Είναι κρίμα να μπούμε απέναντι από το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Ο κόσμος μπορεί να θέλει να παρακολουθήσει και τα δύο φορμάτ, γιατί να μην μπορεί… Είναι εκπομπές που πραγματικά ψυχαγωγούν τους τηλεθεατές στο σπίτι. Είναι άδικο, λοιπόν, για τον κόσμο. Δεν είμαστε ανταγωνιστές.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.