00:12, Παρασκευή
07 Οκτωβρίου 2022

Ο Πύρρος Δήμας μιλά για πρώτη φορά μετά τον θάνατος της γυναίκας του!

Ο Πύρρος Δήμας, πέντε μήνες μετά τον χαμό της γυναίκας του από τον καρκίνο που την ταλαιπωρούσε, άνοιξε την καρδιά του με μια εξομολόγηση.
Ο πασίγνωστος αθλητής, που έκανε περήφανη τη χώρα μας στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, πέντε μήνες μετά τον θάνατο της γυναίκας του Αναστασίας, βρίσκεται πλέον στο Σικάγο, έχοντας αναλάβει την Αμερικανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.
Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στη «lifo» ο μεγάλος ολυμπιονίκης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ασθένεια της γυναίκας του.

«Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που σε ταπεινώνει, σε κάνει να χάσεις την προσωπικότητα και την ελευθερία σου. Στιγμές που εύχεσαι να έρθει ο θάνατος ως λύτρωση» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Η χειρότερη μορφή του καρκίνου σε σκοτώνει, αλλά κάνει και τους δικούς σου να αργοπεθαίνουν. Κοιτάζουμε πάντα τον άνθρωπο στο κρεβάτι και καλά κάνουμε. Ας μην ξεχνάμε, όμως, κι αυτούς που είναι γύρω από το κρεβάτι. Και αυτοί με κομμάτια ζωής το πληρώνουν όλο αυτό. Με την Αναστασία, που λέτε, εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο. Γι’ αυτό και νίκησε και τη στατιστική και έζησε πέρα από τις προγνώσεις. Δοκιμάσαμε οτιδήποτε υπήρχε ως την τελευταία στιγμή. Και μετά άρχισε να σβήνει».