21:28, Τετάρτη
28 Σεπτεμβρίου 2022

Ποιον διώχνει η Βίκυ Καγιά από το GNTM;

Το Greece’s Next Top Model είναι δεδομένο ότι θα συνεχιστεί και σε δεύτερο κύκλο υπο την «κηδεμονία» του ΣΚΑΙ, αλλά και της Βίκυς Καγιά που έχει συνδεθεί από πολλούς με τα συγκεκριμένο concept. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δέχεται να συνεχίσει να συμμετέχει στο ριάλιτι μοντέλων μόνο αν φύγουν κάποιοι άλλοι από εκεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού, «Ciao», όταν η παραγωγή προσέγγισε τη Βίκυ Καγιά, η ίδια απάντησε ότι θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, αλλά μόνο υπό προϋποθέσεις. Κάποιες από αυτές προβλημάτισαν πολύ τους ανθρώπους της παραγωγής, αφού τη θέλουν μεν πολύ, αλλά οι όροι της είναι πολύ σκληροί.

Η Βίκυ θέλει να γίνει πλέον ξεκάθαρο ότι εκείνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην σύνθεση της κριτικής επιτροπής και φέρεται να είπε στους ανθρώπους της παραγωγής ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλες παρεμβάσεις που τη φέρνουν σε δύσκολη θέση στον τηλεοπτικό αέρα.

Και βέβαια, όπως καταλαβαίνουν όλοι, αυτό αφορά κυρίως δυο πρόσωπα, τον φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό και το μοντέλο Hλιάνα Παπαγεωργίου.

Αυτό, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Ηλιάνα θεωρείται “ισχυρό χαρτί” στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, όμως δεν θέλουν να χάσουν τη Βίκυ Καγιά. Η Καγιά δείχνει να είναι ανυποχώρητη στο συγκεκριμένο θέμα Ποια από τις δύο θα κερδίσει τον επόμενο γύρο απομένει να φανεί μετά την απόφαση της παραγωγής, κάτι που θα μάθουμε σύντομα.