00:07, Σάββατο
28 Μαΐου 2022

Ποιος "βγάζει χολή" για την Φουρέιρα;

Ο Τάκης Μπινιάρης σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για την εμπειρία της Eurovision αλλά και για την Ελένη Φουρέιρα, που ξεχώρισε στον περσινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Το 1985 ο τραγουδιστής εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Μοιάζουμε».
-Συμμετείχες στη Eurovision με το τραγούδι «Μοιάζουμε»;
«Το τραγούδι αυτό είχε απήχηση στο ελληνικό κοινό. Ο Λάκης Παπαδόπουλος, που τον είχα κιθαρίστα κάποτε και τότε που πήγα στη Eurovision είχε μια ραδιοφωνική εκπομπή, μου είπε ότι έκαναν… βουνό τα γράμματα τα οποία έρχονταν στην ΕΡΤ για μένα. Ομως στη δισκογραφική εταιρία μου, την Polygram, ήμουν παραπεταμένος»
-Τι πιστεύεις για την Ελένη Φουρέιρα, που ξεχώρισε στην περσινή Eurovision;
«Αυτός ο διαγωνισμός είναι δίκοπο μαχαίρι. Έχεις μεγάλη προβολή την εποχή που συμμετέχεις και μετά σε ξεχνούν, γιατί πέφτει το ενδιαφέρον κάπου αλλού. Η Φουρέιρα ό,τι κάνει θα το κάνει στο εξωτερικό. Εδώ δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, γιατί προχωρώντας τα χρόνια θα έχει μπει μια άλλη στη θέση της, πιο νέα, με πιο καλλίγραμμα πόδια και καλύτερα κουνήματα. Θα επιβίωνε αν έλεγε λαϊκά. Όπως όλοι όσοι τραγουδούν μοντέρνα στην Ελλάδα δεν έχουν μέλλον εδώ. Πάρε παράδειγμα τη Μαντώ, που ήταν φωνάρα», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.