04:00, Πέμπτη
26 Μαΐου 2022

Σταμάτης Γονίδης: Η διάγνωση του όγκου στο κεφάλι

Ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, εξομολογήθηκε μέσα από συνέντευξη του στο περιοδικό «People», για την περιπέτεια της υγείας του.

«Από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβρη, έκανα τέσσερις επεμβάσεις. Η πρώτη μάλιστα επέμβαση που έκανα ήταν αρκετά σοβαρή. Αφαίρεσα έναν όγκο που υπήρχε κάτω από το αυτί και είχε φτάσει σε μέγεθος καρυδιού. Ευτυχώς ήταν καλοήθης όγκος», αποκάλυψε ο ερμηνευτής.

Η περιπέτεια της υγείας του όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς είχε προβλήματα με κολικούς στα νεφρά, προχωρώντας σε άλλη μια χειρουργική επέμβαση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Συνέχισα κανονικά τις εμφανίσεις μου επαρχία και στην Κοζάνη με ξανάπιασε πόνος. Πήγα στο νοσοκομείο με αίμα στα ούρα. Μου έκαναν αξονική και είδαν πως η πέτρα που κόντευε τα δυο εκατοστά, είχε φτάσει στον ουρητήρα, για αυτό και δεν μπορούσαν να την δουν οι προηγούμενοι γιατροί. Μου τόνισαν πως έπρεπε να μπω στο χειρουργείο. Μόλις γύρισα στην Αθήνα, πήγα στο νοσοκομείο Metropolitan και χειρουργήθηκα στις 11 το βράδυ» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο τραγουδιστής ταλαιπωρήθηκε στα χειρουργεία για περίπου ένα μήνα, μπαίνοντας και βγαίνοντας από το χειρουργείο.